Op de koffermarkt zijn er veel verschillende merken te onderscheiden welke allen zo hun eigen eigenschappen kennen. Het kan hierom nog wel eens lastig zijn om een merk te vinden welke perfect is voor jou. Zo zijn er erg veel merken die al jarenlang bekend zijn en zeer kwalitatieve koffers aanbieden. Toch is het belangrijk om voor de aanschaf goed te inventariseren welk merk voor jou het beste is zodat de koffers het langst meegaan. Weeg alle eigenschappen van de merken die jouw voorkeur hebben goed af, een koffer kopen doe je namelijk niet elke week. Zo heeft iemand die erg vaak op vakantie gaat een stevigere koffer nodig dan iemand die niet of weinig op vakantie gaat. Maak allereerst een keuze of je een zachte of harde koffer wil en welke maat deze moet hebben. Ook moet je je afvragen of je graag een felle kleur wil of dat de koffer juist een zakelijke uitstraling moet hebben.

De koffermerken in beeld

Hieronder zijn enkele grote en bekende koffermerken onderzocht en geanalyseerd.

Travelite

Lichte, functionele, innovatieve en kwalitatieve koffers en trolleys, dat zijn de Travelite koffers en trolleys. Travelite producten worden altijd met de laatste materialen, accessoires en technologieën gemaakt. Ieder product wordt zorgvuldig getest op kwaliteit van riemen, wielen, materialen etc. Dit zorgt continu voor een uitstekende cabin trolley.

Roncato

Roncato koffers zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen en hebben een echt Italiaans design. Liefhebbers van het Italiaanse design kunnen dus uiterst geschikt terecht bij Roncato. Ook de Roncato koffers worden in verschillende leuke en hippe kleuren aangeboden en Roncato heeft zowel zachte als harde koffers in haar assortiment.

Enrico Benetti

Enrico Benetti hanteert een uiterst goede prijs-kwaliteit verhouding en de koffers zijn zeer licht van gewicht waardoor het mogelijk is om nog meer spullen mee te nemen op vakantie. De nieuwe collectie van Enrico Benetti bestaat uit een mooie en stevige kofferset welke zijn gemaakt van het sterkste materiaal: polypropyleen.