Je hebt mensen die altijd maar aan het werk zijn, en mensen die van hun levensdagen niet meer willen werken. Maar er zijn ook nog steeds veel mensen die graag aan het werk zouden willen, maar om de één of andere reden tussen de wal en het schip zijn terechtgekomen. Die groep proberen we bij Uitzendbureau Enschede te helpen. Bijvoorbeeld door ze aan een leuke baan te helpen, want dat is natuurlijk altijd ons uitgangspunt. En in de meeste gevallen lukt dat ook nog, en zelfs vaak nog sneller dan verwacht!

En terwijl de meeste bedrijven het geheim achter dat succes niet prijs willen geven, doen wij daar niet zo moeilijk over. Het zit namelijk zo: wij zijn een technisch uitzendbureau dat zich dus volledig toelegt op mensen die in de bouw en de techniek willen werken. Zoek je dus een baan als winkelmedewerker of postbode, dan moet je niet bij ons zijn.

Maar omdat we een technisch uitzendbureau zijn weten we juist wel heel veel af van de functies die we voor andere bedrijven invullen. Bijvoorbeeld over een monteur vacature, want daar hebben we er al heel erg veel van gehad. En niet voor niets vertrouwen ondernemers uit heel Nederland hun vacatures nog steeds aan ons toe.

Kom eens koffiedrinken bij Uitzendbureau Enschede

We gaan hier natuurlijk niet beloven dat we meteen een passende monteur vacature voor je hebben. Want het mag dan wel zo zijn dat we een technisch uitzendbureau zijn, we kunnen nog steeds niet toveren. Toch is de slagingskans bij ons veel groter dan bij veel reguliere bureaus. Daar wordt je in veel gevallen namelijk geholpen door mensen die eigenlijk niet eens precies weten wat een bepaalde functie inhoudt. Terwijl wij precies weten wat er bij een bepaalde monteur vacature gevraagd wordt. Spreekt dat je aan? Kom dan snel eens een kop koffie bij ons drinken, als werkzoekende of als werkgever.