Duiven lijken alleen lieve, onschuldige dieren te zijn. Maar als ze uw bedrijfspand of woning met hun mest vervuilen kan dit leiden tot ernstige schade en zelfs een noodzakelijke restauratie. Het schoonmaakbedrijf kan op uw pand een duivenwering plaatsen zodat de vogels geen schade meer kunnen aanrichten.

Heeft u wel eens naar een schoonmaakbedrijf gezocht omdat u last heeft van duivenpoep? Het schoonmaakbedrijf biedt de ideale oplossing. Bij het duivenwering plaatsen wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken die speciaal zijn bestemd voor uw pand.

Een veel geziene methode om duiven van gevels te weren is het plaatsen van obstakels op oppervlaktes waarop de duiven normaal gesproken graag zitten. Deze voorkomen dan een zachte landing waardoor de duiven een andere plek zoeken om te zitten en dus ook hun mest achter te laten.

Duivenwering plaatsen slechts één van de mogelijkheden

Iedereen met een pand in een binnen stad, of een andere plek waar veel duiven verblijven, heeft wel eens een schoonmaakbedrijf gezocht. In veel van deze gevallen wordt het schoonmaakbedrijf gezocht om reeds aangebrachte schade op te ruimen. In het slechtste geval kan het noodzakelijk zijn een complete renovatie van het pand uit te voeren omdat de schade onherstelbaar is.

Maar alleen een duivenwering plaatsen is niet voldoende. U wilt alles dat een aanslag kan vormen op uw gebouw aanpakken. Denk daarbij ook aan het schoonhouden van uw beglazing, tapijten of sanitair. Op al deze plekken blijven door gebruik sporen achter die de waarde van uw pand kunnen doen zakken. Het schoonmaakbedrijf heeft voor al deze problemen een passende oplossing, ook als het schoonmaakbedrijf gezocht wordt voor een grote klus.

Denk daarbij eens aan het schoonmaken van een horecapand, of het reinigen van een schoolgebouw. Op al deze plekken is het bijzonder belangrijk dat iedereen die gebruik maakt van de faciliteiten dit kan doen op een schone plek. Laat staan dat er risico’s kunnen optreden op schade aan de gezondheid. Daarom zou iedere keer als er een schoonmaakbedrijf gezocht wordt aan het schoonmaakbedrijf moeten worden gedacht. Zij hebben namelijk alle kennis en materialen in huis om te voorkomen dat u schade krijgt door duivenmest, maar ook om uw pand van binnen professioneel te reinigen.