Kantoormeubilair huren wordt dè trend! Zo heeft president Obama tijdens de laatste Nucleaire top in Nederland op gehuurd meubilair gezeten en was hij ontzettend onder de indruk van de geleverde kwaliteit. Betere reclame is er niet! Kantoormeubelen huren biedt vooral uitkomsten bij bijeenkomsten, congressen en beurzen waar men snel en tijdelijk een grote partij aan meubilair nodig hebben. Maar wat is er nog meer mogelijk op het gebied van meubilair verhuur?

Leasing

Naast kantoormeubilair huren voor een korte periode, kunt u ook meubilair leasen. Dit betekent dat u een gedeeltelijke of gehele inrichting voor vijf jaar huurt. U zoekt zelf uit welke meubels u op de werkvloer wilt hebben en na de leaseperiode brengt u het meubilair terug, kiest u voor nieuwe meubelen of neemt u ze tegen een aantrekkelijke prijs over.

Ongelimiteerd uitproberen

Kantoormeubelen huren kan een leuk experiment zijn: probeer bijvoorbeeld om de paar maanden eens een andere stijl uit om zo uit te vinden wat het beste bij uw bedrijf past. Ook uw personeel is gebaat bij een werkomgeving die hen inspireert.

Cross docking

Cross-Docking bij omvat het complete proces van ontvangst, inslag, opslag, sorteren, transport en eventuele plaatsing bij de klant. Bij grotere projecten wordt meubilair vaak bij verschillende leveranciers besteld. Dit betekent verschillende levertijden voor de eindgebruiker. Niet erg handig! Kantoormeubilairverhuurders kunnen al het meubilair dat geleverd moet worden opslag in hun eigen magazijn en leveren wanneer het u uitkomt.

Clean sit

Uit onderzoek blijkt dat kantoormeubelen te weinig schoongemaakt worden en een bron van bacteriën zijn. Zodra u uw kantoormeubilair huurt kunt u de CleanSit service erbij nemen. Deze service zorgt voor een diepe reiniging van uw kantoor-en vergaderstoelen. Maar ook als u niets huurt, kunt u een verhuurder voor deze service benaderen. Zo werkt u te allen tijde aan een schone en frisse werkplek.