Ben u op zoek naar een goede elektricien ? Dat lijkt misschien moeilijk maar het is stukken makkelijker dan u misschien denkt.

Op de website van handige mensen kunt u zoeken naar een elektricien bij u in de buurt. Handige mensen is een soort marktplaats voor mensen die andere mensen een dienst kunnen leveren. Het werkt heel makkelijk. Bovenin de balk vul je in naar wat je op zoek bent, een lasser bijvoorbeeld Vervolgens vul je rechts daarnaast een postcode of een plaatsnaam en vervolgens druk je op ‘Vind!”. Wat je vervolgens te zien krijgt is een scherm waarin alle lassers in Enschede worden getoond. Hierbij zie je een korte omschrijving van wat ze kunnen en wat ze kosten. Daarnaast is het mogelijk om reviews te schrijven en te lezen. Zo kun je zien of een lasser goede of slechte beoordelingen heeft gekregen. Dit kan je een handje helpen bij het maken van een keuze.

Elektriciën aangeboden

Het hoeft natuurlijk niet zo te zijn dat u iemand zoekt. U kunt natuurlijk ook zichzelf aanmelden om uw diensten aan te bieden! Op deze manier kunt u een extra bron van inkomsten aanboren! Ook dit werkt heel simpel. Links onderin vindt u een grote oranje knop waar u op kunt klikken om u aan te melden. Hier kunt u uw gegevens invullen waarna u wordt doorgestuurd naar uw eigen account. Vervolgens kunt u eigen advertenties aanmaken in de groepen waar de advertentie in hoort. Als er mensen zijn die geïnteresseerd zijn in uw dienst dan kunnen zij een mailtje sturen of bellen (mits u een mailadres hebt opgegeven natuurlijk).