Er wordt een goed schoonmaakbedrijf gezocht om schoonmaakwerk te verrichten. Het schoonmaakbedrijf voldoet aan de wensen van de klant en biedt de gevraagde service aan.

Het gezochte schoonmaakbedrijf is bekend met het verrichten van goed werk binnen grote bedrijven. De krachten zijn werkzaam in horeca, winkelcentra, scholen en medische praktijken. Het schoonmaakbedrijf weet te voldoen aan de strikte hygiëne regels en biedt een breed scala aan diensten aan. Wat word er verder binnen het schoonmaakbedrijf gezocht? Er wordt een schoonmaakbedrijf gezocht dat gespecialiseerde mensen in dienst heeft, die gediplomeerd zijn voor het uitvoeren van specifieke opdrachten. Een opdracht kan bijvoorbeeld zijn om periodiek of eenmalig een grondige tapijtreiniging uit te voeren. Andere voorbeelden zijn bijvoorbeeld het onderhouden van schoonmaak, glasbewassing, vloeronderhoud en het reinigen en plaatsen van duivenwering. Een groot pluspunt voor het schoonmaakbedrijf is dat de service 24 uur geboden kan worden. Er is een groot team inzetbaar. Het bedrijf werkt aan de hand van een planning. Mocht er iemand tijdelijk uitvallen binnen het team, wordt er een collega ingezet. Zodat de klus alsnog tijdig wordt geklaard. Voordat er een offerte aan wordt gevraagd voor een schoonmaakopdracht, biedt het schoonmaakbedrijf de mogelijkheid om advies op te vragen. Middels email, telefonisch of per fax is het mogelijk om de vragen die er zijn te stellen.

Schoonmaakbedrijf laat zijn medewerkers duivenwering plaatsen

Het schoonmaakbedrijf heeft binnen de diensten die het bedrijf aanbiedt, de mogelijkheid om duivenwering te plaatsen. Het plaatsen van duivenwering is een dienst, die u misschien niet meteen had gezocht bij een schoonmaakbedrijf. Naast duivenwering plaatsen, reinigen ze de duivenwering ook op verzoek. Duivenwering plaatsen biedt voordelen voor milieu, hygiëne en beschermt gebouwen tegen schade van duivenmest. Rondlopend in een drukke stad is het een mooi gezicht, wanneer er een grote groep duiven vanaf het plein gelijktijdig opvliegt. Maar rondkijkend naar de stenen, waar de duiven hun favoriete plekjes hebben, ziet u de mest die ze hebben achtergelaten. Dit is een minder prettig aanzicht en naast het aanzicht brengen de duiven ook andere nadelen. De mest van de duiven kan stenen namelijk aardig aantasten. Er zitten hoge concentraties stoffen in duivenmest, die schadelijk zijn en aantasting kunnen veroorzaken. Aantasting kan op den duur zodanige schade veroorzaken, dat restauratie van een pand nodig is om de schade te herstellen. Duivenwering plaatsen voorkomt dat de duiven plaats nemen op de muren van het pand. Op deze manier beschermt de duivenwering het pand tegen milieuvervuiling en aantasting door duiven. In eerste instantie lijkt duivenwering plaatsen geen actie voor een schoonmaakbedrijf. Het schoonmaakbedrijf biedt de mogelijkheid aan, om op deze manier, panden preventief te beschermen tegen aantasting van duivenmest.