In de technische sector zijn er tal van beroepen waarvan de naam bij de gemiddelde Nederlander geen lichtje doet branden. Het is dan ook logisch dat het een risico is voor een werkgever om een vacature voor zo’n functie te laten invullen door een leek. Toch is dit iets wat vaak gebeurd, bijvoorbeeld als er bij een uitzendbureau technisch personeel gezocht wordt. Staat daar op de ramen dat er pijpfitters gezocht worden, dan is het maar de vraag of de medewerkers eigenlijk wel weten wat er gevraagd is. Bij een tankbouw vacature is dit natuurlijk ook zo.

Daarom is het ook zo fijn om, als werkgever in de technische wereld, te weten dat er specialisten zijn die voor u wel het juiste personeel kunnen vinden. Die specialisten zijn wij. Dat klinkt misschien arrogant, maar na onze jarenlange ervaring denken we dat we dat wel mogen zeggen.

Wij helpen namelijk al jaren werkgevers aan de juiste mensen als er technisch personeel gezocht wordt. Worden er bijvoorbeeld pijpfitters gezocht, dan hebben wij een database met geschikte kandidaten die snel inzetbaar zijn. Op die manier kunnen we altijd sneller en efficiënter werken dan een regulier uitzendbureau.

Kom naar ons met uw tankbouw vacature

Worden er binnen uw organisatie bijvoorbeeld pijpfitters gezocht, dan kunt u het volgende doen. Net zoals altijd als er technisch personeel gezocht wordt, is een telefoontje naar onze mensen genoeg. Daar maakt u kenbaar wat u zoekt en wat uw eisen zijn, dan kunnen wij vervolgens de juiste kandidaten selecteren.

De gekozen mensen worden vervolgens snel aan u doorgegeven, waarna u een keus kunt maken. Ook als u vooraf een zeer grote lijst met eisen opstelt – bijvoorbeeld op gebieden als leeftijd of scholing – komen we altijd met goede kandidaten.

Dit klinkt natuurlijk allemaal heel aantrekkelijk, maar u wilt natuurlijk graag weten waar u moet zijn. Op onze website vindt u meer over onze werkwijze en onze ervaring. Bovendien staat ook ons telefoonnummer daar genoteerd, waardoor niets meer in de weg staat voor een succesvolle en langdurige samenwerking.