Als ondernemer komt er misschien een keer een periode dat u het werk niet allemaal meer in uw eentje aan kunt. Dat kan een probleem zijn, want u weet niet helemaal zeker of u het wel kunt opbrengen om iemand maandenlang aan het werk te houden. Toch kan het ook betekenen dat als u het wel doet, uw ondernemer daarna de groei doormaakt die u al jaren verwacht. Bij Uitzendbureau Enschede zeggen we volmondig ‘doen’ als u voor deze keuze staat. Daar hebben we namelijk ervaring genoeg mee.

Verplaatst u zich eens in het leven van een zelfstandige uitvoerder zonder personeel. Als hij twee klussen tegelijk krijgt zal hij moeten kiezen, terwijl hij ze eigenlijk allebei wil aannemen. Om te voorkomen dat een concurrent met het werk aan de haal gaat plaatst hij een uitvoerder vacature bij een technisch uitzendbureau.

Nu horen wij u denken: een technisch uitzendbureau, bestaat dat ook al? Nou zeker, dat zijn wij namelijk. En eigenlijk is het ook logisch dat er zoiets als een technisch uitzendbureau bestaat. Als u een uitvoerder vacature heeft wilt u er toch zeker van zijn die voor u de beste kandidaat zoekt weet wat er in deze functie gevraagd wordt?

Met Uitzendbureau Enschede uw bedrijf laten groeien

Maar het hoeft in uw geval natuurlijk niet per se om een uitvoerder vacature te gaan. Alle vacatures die zich bevinden in de wereld van de bouw en de techniek zijn bij ons namelijk van harte welkom.

Samen zoeken we vervolgens naar de beste kandidaat. En omdat u niet aan de arbeidskracht vastzit, weet u zeker dat u altijd flexibel kunt blijven ondernemen. Wilt u meer weten over onze werkwijze of bent u benieuwd welke mensen er schuil gaan achter deze onderneming, dan kunt u natuurlijk even op onze website kijken. Maar het kan ook geen kwaad om gewoon even contact met ons op te nemen. Onze ervaring is namelijk dat persoonlijk contact door alle partijen het meest wordt gewaardeerd.