Je ziet ze steeds vaker en in uiteenlopende uitvoeringen: Sanita klompen. De klomp heeft haar populariteit te danken aan het comfort en de kleurrijke motiefjes. Dat een groot deel van het medisch personeel op Sanita klompen loopt, heeft alles te maken met het bijzonder innovatieve ontwerp van de klompen: ze zijn niet alleen comfortabel, maar ook erg hygiënisch, wat natuurlijk van groot belang is in een medische omgeving.
Anatomisch gevormd

Het voetbed is anatomisch gevormd en bevat zogenaamd ‘flex foam’. Dit materiaal vormt zich helemaal naar je voet, waardoor een perfecte pasvorm ontstaat. Dit draagt bij aan een goede lichaamshouding en voorkomt rug- en knieklachten. Ook ventileren de klompen goed, wat extra comfort biedt als je lange dagen moet lopen en staan. De lichte en flexibele zolen zorgen ervoor dat je er heerlijk de hele dag op kunt lopen, zonder vermoeide voeten. Bovendien zijn de loopzolen geluiddempend, zodat je de klompen met een gerust hart kunt dragen tijdens je nachtdienst.
Hygiënisch, geschikt voor de O.K.

Sanita klompen zijn naast de fijne pasvorm en het comfort, ook nog eens goed te reinigen. Een aantal Sanita modellen zijn zelfs geschikt voor de O.K.. Dat betekent dat ze tegen een bepaalde concentratie chloor en alcohol moeten kunnen, of tegen een thermische desinfectie in een klompenwasmachine. Vraag je werkgever naar de eisen die aan schoeisel op de werkvloer worden gesteld. Dat helpt je om het perfecte paar klompen te vinden in het ruime assortiment.

Ontwerp van Sanita klompen

Naast het feit dat Sanita klompen ergonomisch verantwoord zijn en een hoge mate van hygiëne kennen, zijn deze klompen ook gewoon erg leuk om te dragen! De motiefjes, de kleuren en de riempjes maken ze helemaal ‘jouw klompen’. Ze bieden een vrolijke noot onder de witte, blauwe en groene ziekenhuispakken.
Voordelen van Sanita klompen:

• Perfecte pasvorm door flexfoam
• Er is altijd een klomp die bij je past! Van een druk motief tot een sober kleurtje
• Er zijn speciale modellen (bijvoorbeeld voor de O.K.) die tot 90 graden wasbaar zijn
• Er zijn Sanita modellen die je gerust in combinatie met steunzolen kunt dragen