Altijd op zoek naar mooie jurken die niet alleen mooi en vrouwelijk zijn, maar ook lekker zitten? Dit is voor mij erg herkenbaar. Ik vind het zelf erg lastig om deze aspecten in één jurk te vinden. Vaak vind ik een jurk die er heel mooi uitziet, maar totaal geen mooie pasvorm heeft of juist een jurk die ik eigenlijk niet erg mooi vind maar heerlijk zit. Het is sowieso lastig voor mij om een goede jurk te vinden aangezien ik een maatje meer heb. Veel ‘gewone’ winkels verkopen kleding tot aan een bepaalde maat en hier val ik vrijwel altijd buiten. Daarnaast zijn er bij mij in de buurt maar weinig winkels die echt uitsluitend grote maten kleding verkopen.

Online grote maten jurken kopen

Ik ben maar eens online opzoek gegaan naar een geschikte winkel voor grote maten jurken. Het was even een zoektocht, maar ik heb echt de perfecte webshop gevonden. Om jullie de tijd te besparen van het rondzoeken zal ik jullie hier mijn ervaring vertellen:

Fashion biedt een webshop aan met grote maten kleding, waaronder grote maten jurken, broeken, tunieken, shirts, noem maar op. Deze kleding ziet er mooi uit, is modern en in elke categorie zijn er meerdere kledingstukken te verkrijgen. Wat ook geweldig is, is dat fashion ook met collecties werkt. Zo krijgen zij sowieso altijd een nieuwe wintercollectie en een nieuwe zomercollectie. Heb je een maatje meer en wil je er verzorg bijlopen, dan moet je hier zeker eens een kijkje nemen.

Fashion is er in een zeer uitgebreid aanbod aan kleding te vinden en loopt mee met de alledaagse mode. Alles wat voor de ‘gewone’ vrouw beschikbaar is, is hier voor de vrouw met een maatje meer beschikbaar. Ook kun je naar de website gaan om inspiratie op te doen.