De kapper Enschede beschikt over een uitrusting en dat houdt tegenwoordig niet zomaar op bij een kam en een schaar. Hoewel de kapper vroeger zich puur bezig hield met het knippen van haar, is daar inmiddels zeker verandering in gekomen. De kapper knipt, kapt, verft en behandelt haar op de meest innovatieve manieren. Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk dat hij de beschikking heeft over een grote diversiteit aan kappersproducten.

Producten voor de kapsalon

In kleine winkels of winkelketens is een keur aan haarproducten te vinden, maar deze zijn niet gericht op de faciliteiten van de kapsalon. Daarnaast is het zo dat deze producten vaak behoorlijk aan de prijs zijn. Er zijn op het internet veel kappersgroothandels met een uitgebreid aanbod aan kappersproducten te vinden. Het is belangrijk dat deze op de hoogte te zijn van de allernieuwste trends en technologieën, zodat het assortiment relevant is voor elke vooruitstrevende kapper.

De producten zijn vernieuwend en dat blijkt bijvoorbeeld uit het kleuringsmiddel van newgen, een permanente kleuring zonder ammonia die binnen 10 minuten kan worden aangebracht. Naast producten voor kleuring vindt u in het aanbod ook stylingsmiddelen en artikelen voor de blondering, omvorming en verzorging van het haar. Dat betekent dat bij de groothandel een compleet pakket te vinden is voor elke kapsalon. Of u zich nu vooral richt op een wat ouder publiek of juist op gezinnen en alleenstaanden, deze producten zijn geschikt voor al deze leeftijdscategorieën. Door voor een merk te kiezen dat alleen door professionele kappers besteld kan worden, zet u uw kapsalon eenvoudig op de kaart. Laat u eens verrassen door de diverse shampoos, sprays en creams en durf het aan om uw klanten met deze producten te verwennen. Doordat deze merken gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van producten voor de kapperszaak, bent u verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit. Hoe uitgebreider uw uitrusting is, hoe beter u het haar van uw cliënten kunt verzorgen en hoe meer u in kunt spelen op hun eisen.

Meer dan alleen producten

Bij de groothandel kunt u ook kiezen voor speciale coachings en trainingen, zodat u nog beter voorbereid bent. Doordat er wordt gekeken naar uw specifieke kapsalon en niet naar de massa, zult u in staat zijn om uw aanbod nog beter af te stemmen op uw cliënten.