Laatste tijd viel mij op dat steeds meer van mijn teamgenoten bij de voetbal Cavello onderbroeken dragen. Ik vroeg maar eens of ik de nieuwste trend had gemist op het gebied van onderbroeken. Ik hoorde van mijn teamgenoten dat deze onderbroeken inderdaad met de laatste trends meeging maar dat ze vooral heel erg goed zaten. Nu had ik zelf altijd wat goedkope onderbroeken gekocht maar ik was daar wel een beetje klaar mee aangezien ze altijd na een tijdje weer heel slecht zaten en ze daarom  ook zo weer de vuilnisbak in vlogen. Daarom besloot ik maar eens een Cavello onderbroek te proberen. Via de webshop bestelde ik twee paar Cavello onderbroeken.

Onderbroeken met een perfecte pasvorm:

Cavello profileert zichzelf als een onderbroeken merk met de perfecte pasvorm, nu ben ik altijd wat sceptisch over zulke uitspraken maar ik moest ze hier helemaal gelijk in geven. Ik had namelijk nog nooit zo’n fijne onderbroek aangehad en was direct enthousiast over Cavello Underwear. Helemaal tijdens het sporten zitten de boxershorts uitstekend en dat is weer zorg minder op het voetbalveld.

Trendy prints bij Cavello:

Naast de goede pasvorm waar de Cavello onderbroeken over beschikken zijn ze ook beschikbaar in 32 verschillende prints en kleuren. Zodoende is er voor iedereen  wel een onderbroek naar wens te vinden.

Overige underwear bij Cavello:

Naast onderbroeken biedt Cavello ook T-shirts aan. Deze T-shirts zijn net als de onderbroeken voorzien van een uitstekende pasvorm en zijn gemaakt van een hoge kwaliteit stof. Ik ben daarom ook over de T-shirts van Cavello erg enthousiast. Door middel van Cavello loop ik nu alleen nog maar in onderbroeken en T-shirts van dit merk en dat doe ik met veel plezier omdat ze van uitstekende kwaliteit zijn.