Eastpak is een tassenmerk die kwalitatieve tassen ontwerpt en produceert en bekend staat om de vele schoolgaande jeugd die met een Eastpak schooltas rondloopt. Dit komt onder meer omdat ze op de meeste schooltassen 30 jaar garantie geven. Bovendien hoef je dan maar één schooltas aan te schaffen, waarna je er je hele schoolperiode lang van kan genieten. Maar dat Eastpak ook erg goed is in reistassen weten veel mensen niet.  Eastpak reistassen zijn functioneel en ideaal voor een vakantie met de auto of een stedentrip. Er zijn veel verschillende soorten Eastpak tassen verkrijgbaar. Zo kan je bij dit merk terecht voor reistassen op wieltjes en reistassen zonder wieltjes. Er is een ruime keuze aan reistassen in veel verschillende vormen, maten en materialen. En de 30 jaar garantie geldt ook op de reistassen van Eastpak. Mocht de reistas binnen deze termijn op één of andere manier defect gaan dan krijg je van Eastpak een gloednieuwe reistas.

Reistassen met wielen

De keuze voor een reistas met of zonder wielen is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Toch is een reistas met wielen ideaal op het moment dat je veel met de reistas zal gaan lopen, of wanneer je een lange afstand moet afleggen. Eastpak reistassen met wielen zijn dan super handig omdat je de reistas niet constant op hoeft te tillen. Je kan de reistas gewoon achter je aan trekken. Dit scheelt een hoop energie.

Reistassen zonder wielen

Eastpak reistassen zonder wielen zijn ideaal wanneer je maar weinig hoeft te lopen. Wanneer je bijvoorbeeld met de auto op vakantie gaat is een reistas zonder wielen veel handiger. Deze neemt namelijk minder plaats in in de auto zodat je meer ruimte over houdt voor andere spullen. En omdat je er maar weinig mee hoeft te slepen zijn deze wielen natuurlijk ook niet echt nodig.