Een wandelingetje over de boulevard. Van het zwembad naar de snackbar. Een terrasje pakken. Slippers zijn heel veelzijdig en kun je eigenlijk in heel veel situaties dragen. De mijne zijn inmiddels aan vervanging toe. Ik kan nog geen afscheid nemen van de zomer, en wat is een zomer zonder slippers… Een goed excuus dus om (veel) nieuwe slippers te gaan shoppen.

Nog geen afscheid van de zomer

Het is op het moment dat ik dit schrijf 05-09-2013 en dankzij het mooie weer deze week lijkt de zomer nog niet voorbij. Terwijl we eerst bang waren geen zomer te krijgen, heeft het weer ons uiteindelijk niet meer in de steek gelaten. Je merkt wel dat het ’s avonds eerder fris wordt en de lucht anders aanvoelt.

Ik ben een echt zomermens, dus hoop dat het mooie weer nog even aanhoudt. Wie weet krijgen we nog een echte Indian Summer. Hoe dan ook heb ik de afgelopen zomer vaak slippers gedragen en ook versleten. Het Griekse stof en zand heeft ze geen goed gedaan. Tijd om een paar nieuwe slippers te shoppen en deze te dragen zolang het nog kan.

Mijn favoriete slippers

Ik draag altijd teenslippers. Een vriendin van mij kan geen teenslippers verdragen en krijgt alleen al kramp bij het idee. Dat maakt de keuze voor haar wat beperkter. Toch slaagt zij er altijd in om leuke “gewone” slippers te vinden. Ik ben zelf fan van Birkenstock en dat merk biedt ook gewone slippers. Een goeie tip dus als jij ook geen teenslippers kunt dragen.

Toen ik mijn Birkenstocks voor de eerste keer gedragen had, wilde ik geen andere meer. Het voetbed is echt heel comfortabel en ik zeg dat echt niet alleen omdat iedereen dat zegt. Ik heb daarnaast ook heel veel Havaianas flipflops versleten, de klassieke slipper, perfect voor het strand.

Een leuke webshop

Waar ik tijdens mijn shop-bui op uit ben gekomen, zijn de slippers in de slipper webshop. Ik heb net mijn eerste bestelling geplaatst en ik ben erg benieuwd! Deze shop biedt niet alleen Birkenstocks maar ook andere merken. Ik heb er dit keer ook een paar Lazamani teenslippers bij besteld, een erg aansprekend merk met leuke schoenen. Dit is trouwens de eerste keer dat ik wat bestel bij deze winkel. Het ziet ernaar uit dat het niet de laatste keer gaat zijn. Wat een leuk aanbod!