Het is jarenlang erg slecht gegaan in de bouw en de techniek. Gelukkig is er nu echter licht aan het einde van de tunnel. We willen nog niet zover gaan om te zeggen dat de crisis voorbij is, maar er zit weer een beetje vooruitgang in. Dat merken we bijvoorbeeld omdat er bij ons weer regelmatig lassers gevraagd worden. Ook zien we weer regelmatig een werkvoorbereider vacature voorbij komen. Erg fijn voor ons als uitzendbureau natuurlijk, maar helemaal mooi voor de mensen die we hiermee aan een baan helpen, want er zitten nog erg veel toppers thuis.

Vroeger zag je ze vaak, op internet of bij een regulier uitzendbureau: aanplakbiljetten waarop stond dat er een uitvoerder vacature was. Het aantal van dit soort uitingen is de afgelopen jaren echter erg snel gekelderd. Steeds minder vaak werd er een uitvoerder vacature opgesteld, simpelweg omdat de economie er voor zorgde dat er te weinig werk was om deze mensen aan het werk te houden. Dat wil dus niet zeggen dat ze thuis zitten omdat ze hun werk niet goed kunnen doen. Ze hebben namelijk veel talent, maar zijn gewoon het slachtoffer geworden van een haperende economie. Maar gelukkig komt daar nu verandering in.

Als er lassers gevraagd worden komt men bij ons

Wij werken er als technisch uitzendbureau namelijk keihard aan om al deze mensen weer aan het werk te helpen. Dat doen we door bij iedere werkvoorbereider vacature een passend persoon te vinden, waarvan de werkgever zeker weet dat hij of zij kwaliteit levert.

Wij weten namelijk zeker dat we voor iedere werkvoorbereider vacature een passende kandidaat hebben. Dat komt door ons grote netwerk en jarenlange ervaring. Want we hebben jaren achter elkaar niets anders gedaan dat werkgevers in de techniek van het juiste personeel gebruik konden maken. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. We hebben namelijk een prima reputatie en worden veel ingeschakeld.

Bent u ook benieuwd geworden naar wat we voor u kunnen doen? Neem dan snel contact met ons op en geef ons uw uitvoerder vacature door. Wij zoeken er binnen enkele dagen een geschikte kandidaat bij.