Kappers weten niet alleen alles over het knippen en kappen van haar, maar zij weten ook veel over de verzorging daarvan. Vaak ziet u dat terug in de exclusieve producten die zij gebruiken. In deze producten worden ingrediënten gebruikt waar u misschien nog nooit van gehoord heeft, maar die een bijzondere werking hebben voor het haar. Dit geldt niet alleen op het gebied van kleurmiddelen, maar ook voor de verzorgingsproducten die wij als standaard zien, zoals shampoo.

De meest geschikte kapsalon producten

De meest geschikte producten vind je bij de gespecialiseerde kappersgroothandel met allerlei producten voor de kapsalon. Zij weten dat een bezoek aan de dameskapper Enschede meer kan opleveren dan alleen een goed zittend kapsel. Daarom begeleidt de groothandel hun producten graag met een handig advies, bijvoorbeeld voor welk haartype het product het meest geschikt is. Deze kappersgroothandel is meer dan alleen maar een leverancier en wil u zelfs ondersteunen in het proces van het ondernemen. De lijn newgen hair professional is overigens door hen zelf ontwikkeld. Deze haarproducten kapsalon zijn gevormd naar de eisen van de klant van nu. Het product moet niet alleen goed zijn, de toepassing ervan dient ook binnen een mum van tijd mogelijk te zijn. De andere lijn in het assortiment, artègo, is een merk dat geïmporteerd wordt vanuit Italië. De producten uit beide lijnen hebben één ding gemeen: ze zijn afgestemd op de vele verschillen in haartypes en kapsels. Het gebruik van de juiste kam of borstel doet veel, maar de verzorgingsproducten zorgen vaak voor de finishing touch.

Bij de kapper of thuis

De beste haarproducten van de groothandel zijn exclusief voor kappers, of zij nu een salon beheren of aan huis knippen en kappen. Doordat de producten met zoveel zorg ontwikkeld zijn en met de nodige kennis op de juiste manier toegepast worden, zal de cliënt al snel het verschil merken. Het haar kan bijvoorbeeld bij het gebruik van een bepaalde cream veel zachter en gladder aanvoelen. Er zijn allerlei zaken bepalend voor hoe een kapsel er dagelijks uitziet en dat begint bij de juiste kappersproducten. De professionaliteit van een goede kapper verdient een even professionele lijn. Dat is het streven van de groothandel. Dat is precies de reden waarom zij zo betrokken zijn bij de kappers aan wie zij leveren. Deze betrokkenheid uiten zij in een persoonlijke benadering. Ook wanneer u als kapper momenteel andere producten gebruikt en aarzelt of u wel of niet op andere producten over zou gaan, kunt u bij de groothandel terecht. Tijdens een uitgebreide demonstratie laat deze groothandel u kennismaken met de producten en hun werkwijze. Zo kunt u zelf beoordelen of deze exclusieve artikelen bij uw kapsalon en uw manier van kappen passen.