In februari 2017 barst het al weer los: carnaval. Als je nu op zoek bent naar carnavalskleding zit je bij ons helemaal goed. Je kunt het zo gek niet bedenken qua kleding, of wij hebben het in voorraad. En ook in heel veel maten en voor mannen, vrouwen en kinderen. Dus feestneus eerst eens lekker rond, en bestel dan je carnavalskleding 2016-2017 hier online!

Kleding voor de hele familie

Carnaval is een familiefeest bij uitstek. En voor ieder lid hebben wij originele en mooie outfits. Voor baby’s en peuters. Voor jou zelf en je partner. En opa’s en oma’s vergeten we ook zeker niet. Je kunt op dit moment bij ons in één keer alle kleding voor het hele gezin bestellen. Inclusief schoenen en hoofddeksels. En in alleen maar vrolijke kleuren en thema’s. Kijk ook eens naar onze sale-koopjes. Daar vind je de leukste items voor geweldig scherpe prijzen.

Carnaval een vrolijke en onmisbare traditie

De sleuteloverdracht, de optochten en alle dweilorkesten. Ze horen zo bij het oer Hollandse gebruik om ieder jaar weer carnaval te vieren. En het dragen van mooie en feestelijke kleding en kostuums hoort daar onlosmakelijk ook helemaal bij! Al jouw carnavalskleding 2013-2014 kun je nu gemakkelijk, snel en voor prachtige prijzen bij ons bestellen. Denk bijvoorbeeld eens aan een kapiteins-, oliesjeik- of countryman kostuum voor heren. Wat betreft de dames is er ook veel keus. Zomaar een greep. We hebben kleurrijke flower power pakken, een mooie collectie aan super sexy pakjes, diva pakjes, maar ook capes in gigantisch veel modellen, kleuren en maten. Vooral de kinderen hebben ieder jaar weer de grootste pret met het verkleden. Wedden dat ze vrolijk worden als ze de brandweer- , gangster-, piraten-, eskimo- en indianen outfits zien? En dit is slechts een kleine greep uit ons complete assortiment.