Een gedegen partner in het kraan huren is Kraanverhuur. Wij hebben veel ervaring en een groot kranenpark. Onze sterke punten zijn het advies en onze samenwerking. Door goed advies bespaart u onnodige kosten, overcapaciteit en tijd. Door de juist kraan aan te bieden bespaard u veel tijd. Blijkt dat een kraan niet goed werkt op een bepaald terrein, niet de juiste hoogte heeft of de capaciteit kost dit immers enorm veel tijd en tijd is geld. Onze ervaring van meer dan 30 jaar zorgt ervoor dat wij deze risico’s kunnen minimaliseren. Onze slogan is dan ook Kraanverhuur is zeker zijn op het hoogste niveau.

Veilig, gemakkelijk, snel en met het juiste advies een kraan huren!

Kraanverhuur is gecertificeerd met het ISO 9001. Dit is een bewijs dat wij onze processen controleren, machines controleren, personeel opleiden en veiligheid voorop stellen. Onze samenwerking met de branche (De VVT) en diverse andere organisaties zoals  de VCA wat staat voor de Vereniging Checklist Aannemers geeft aan dat wij eerlijk handel bedrijven. Onze offertes zijn duidelijk en er worden geen extra kosten gerekend nader hand.  Tevens zijn bedrijven die hierbij aangesloten zijn goed voor de mens en milieu. Er zijn namelijk richtlijnen voor de gezondheid en veiligheid opgesteld.  De branche organisatie test of wij ons houden aan de arbo en alle nieuwste richtlijnen en wetgeving. Onze machines zijn modern en onze mensen zijn op de hoogte van de nieuwste technieken zodat werkzaamheden efficiënt kunnen worden uitgevoerd.

Kraan huren, locaties in Nederland en Duitsland.

Door onze vele locaties in het Oosten van Twente kunnen wij een groot deel van Nederland van onze kranen voorzien. Een kraan huren staat voor gemakkelijk, snel en met een goed advies. Ook in Duitsland worden onze kranen veelvuldig ingezet. Wilt u weten wat Kraanverhuur kan betekenen voor uw project? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.