Als u een kijkje neemt in onze webshop zult u er versteld van staan hoeveel soorten gereedschap er te koop zijn. Dan praten we natuurlijk al lang niet meer alleen over boormachines, zagen en hamers, maar ook over moderne producten zoals afstandsmeters, lijnlasers en rotatielasers. Deze gereedschappen zorgen ervoor dat het klussen tegenwoordig een stuk makkelijker en preciezer kan. Dus wilt u binnenkort een aanpassingen doen aan uw huis? Of wilt u in de tuin een mooie overkapping bouwen? Wij bieden alles om het project zo makkelijk mogelijk te laten verlopen.

Wie aan afstandsmeters denkt kan veel doelen bedenken waarvoor een dergelijk apparaatje makkelijk zou zijn. Bijvoorbeeld voor de schietsport, om te bekijken hoe ver een doel verwijderd is van het geweer. Of voor een medewerker van het kadaster. Maar dat ze ook tijdens een klus in huis van pas kunnen komen is veel minder bekend. Toch is het absoluut waar. Met afstandsmeters bij de hand kunt u altijd een precieze meting doen waarop u uw inkopen, zaagactiviteiten en berekeningen baseert.

Afstandsmeters zijn niet het enige hulpmiddel

Naast het meten van een afstand is het tijdens het klussen ook erg belangrijk om te bepalen of iets helemaal waterpas staat. Eerder gebruikte iedereen daarvoor een waterpas, zo’n balkje met een klein reservoir met vloeistof erin. Als het belletje in die vloeistof helemaal in het midden staat, is het waterpas. Tegenwoordig is dat na de komst van lijnlasers en rotatielasers niet meer nodig. Daarmee kun je namelijk vanaf een afstandje een lijn op een muur plaatsen die blijft staan terwijl u aan het klussen bent. Op die manier weet u zeker dat u gaandeweg de klus altijd dezelfde lijn gebruikt, waardoor het eindresultaat van uw werkzaamheden van topkwaliteit zal zijn.

Heeft u lijnlasers, rotatielasers of een afstandsmeter nodig? Kijk dan snel in onze webshop en maak een keuze uit ons grote assortiment. Alle producten boven een bepaalde prijs worden bovendien gratis bezorgd, en daar valt bijna ons complete assortiment onder!