Er zijn verschillende soorten gereedschap waarmee u kunt controleren hoe de afwerking en kwaliteit van een klus is. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een inspectiecamera waarmee u in de spouw van een muur kunt kijken. Daarnaast zijn er meetinstrumenten zoals een vochtmeter of leidingdetectoren waarmee de toestand van een bepaald gedeelte van een woning kan worden gecontroleerd. Het werken met deze gereedschappen kan u veel geld besparen omdat u weet wanneer u weer onderhoud moet plegen.

Niet is erger dan een geknapte waterleiding. Door roest of andere corrosie kan zo’n leiding poreus worden en daardoor enorme wateroverlast veroorzaken. Daar kunt u misschien niets aan doen – een leiding is immers vaak van kunststof of metaal wat nou eenmaal slijt – maar u kunt het wel voorkomen. In onze webshop verkopen we namelijk gereedschappen waarmee u onder meer de staat van de leidingen kunt controleren. Als het mis is, kunt u altijd een vochtmeter gebruiken.

Voordat u weet waar de leidingen zitten moet u ze eerste opsporen. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld leidingdetectoren gebruiken. Dit zijn apparaatjes die u op de muur zet waarna ze een signaal afgeven als ze over een leiding geschoven worden. Een soort inspectiecamera dus, maar dan één die door de muur kan kijken.

Een inspectiecamera voor tijdens het klussen

Naast verschillende leidingdetectoren hebben we in ons assortiment ook allerlei apparaten die het repareren of vervangen van een kapotte leiding makkelijker maken. Zo kunt u bij ons verschillende soorten frezen kopen waarmee u mooie sleuven in de muur kunt maken.

Ook verkopen we apparaten waarmee u een leiding op maat kunt knippen of af kunt dichten. Erg praktisch dus. Wilt u dus weten hoe het gesteld is met de staat van uw woning en heeft u bijvoorbeeld een vochtmeter nodig. Kijk dan snel eens in onze webshop, waar u alles vindt om van een klus een geslaagde klus te maken.

Natuurlijk worden alle producten snel en uit voorraad geleverd, waarbij de verzending in de meeste gevallen ook nog eens helemaal gratis is.