Wilt u een waterleiding laten installeren in uw bedrijfspand? Bent u op zoek naar iemand die voor u een beveiligingsinstallatie kan aanleggen? Wijcotechnics is specialist in installatietechniek en onze monteurs komen met ervaring naar u toe.

Installatietechniek

Wij hebben ervaring opgebouwd in technische installatie in bouw, industrie en bedrijfsleven, zowel boven – als ondergronds. Onze klanten zijn zowel zakelijk als particulier. Onze service en onderhoudsmonteurs zijn van alle markten thuis of het nu een project voor gasleiding of een luchtafvoerinstallatie betreft. Wij werken in een prettige sfeer in teamverband en het is onze ambitie om elke installatie-opdracht veilig en goed uit te voeren. U krijgt van ons een perfect resultaat. Naast de installatie van apparatuur en leidingen verzorgen wij ook het onderhoud ervan en verrichten service aan de bij u gerealiseerde werkzaamheden.

Installatie van klimaatbeheersing of transportleidingen

Onze medewerkers blijven zich voortdurend bijscholen in de modernste technieken en kennis over de technieken van installaties. Klimaatbeheersing wordt steeds belangrijker in huizen en bedrijfsruimten. Wijcotechnics is er voor u en bekwaam in het werk voorbereiden, installeren en produceren van diverse infra systemen evenals apparatuur en leidingen op gebied van water, gas, lucht, klimaat, beveiliging en / of elektriciteit.

Vraag een offerte aan voor technische installatie

Wilt u meer informatie over de prijzen van installatie van leidingen en apparatuur en de kosten van materialen en arbeidsloon? Vraag ons vrijblijvend om een prijsopgave en wij komen even bij u kijken om een plan op maat te maken en de kosten voor u te berekenen. Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel maken we gelijk een afspraak en kunnen we snel en betrouwbaar uw opdracht uitvoeren. Het is onze expertise omdat veilig en bekwaam te doen. Bent u  geïnteresseerd? Bel ons of mail ons direct. U vindt ons via Wijcotechnics.com.