In tegenstelling tot een bovenfrees of een muurfrees, heeft bijna iedereen wel een beeld bij een schuurmachine. Zeker als het gaat om mensen die regelmatig klussen. Wat veel mensen echter niet weten is dat er ook machines zijn niet in plaats van hout ook hardere materialen kunnen afschuren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een betonschuurmachine, die ervoor kan zorgen dat uw betonnen oppervlakte perfect glad is, waardoor de afwerking van het materiaal kan beginnen. Voor zo’n product kunt u altijd een kijkje nemen in onze webshop, waar we een groot assortiment voor u klaargezet hebben.

Wilt u een leiding in een muur plaatsen, dan wilt u daarvoor natuurlijk een perfect passende sleuf maken. In dat geval kunt u natuurlijk een bovenfrees gebruiken, maar eigenlijk is een muurfrees daarvoor het perfecte gereedschap. Zo’n muurfrees plaatst u op de muur – het liefst op de plek waar u gemarkeerd heeft waar de leiding moet komen – en u snijdt een perfecte geul uit de muur waar u naderhand een holle pijp in kunt monteren. Een bovenfrees werkt op een andere manier, maar het effect is hetzelfde: op een door u ingestelde diepte en breedte maakt u een gat of sleuf in een oppervlakte.

De brute kracht van een betonschuurmachine

Heeft u een wandje geplaatst, dan wilt u hierop waarschijnlijk een mooie toplaag aanbrengen. Tegenwoordig is het bijvoorbeeld erg populair om een mooie stuclaag op een muur aan te brengen. Voordat u dit kunt doen wilt u natuurlijk zeker weten dat de muur helemaal egaal is en bovendien compleet waterpas. Met een betonschuurmachine kunt u dit bereiken. Heeft u dus een betonschuurmachine nodig? Kijk dan in onze webshop.

Op onze website vindt u bovendien in veel gevallen zowel een variant met snoer, als een accuvariant van een type gereedschap. Daarom kunnen we ook met recht zeggen dat we misschien wel de grootste keus in gereedschap hebben. Bent u dus een echte klusser? Of wilt u met frisse tegenzin uw woning verfraaien? Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft!