Een mooie en goede auto is vrij prijzig maar wel het visitekaartje van uw bedrijf. Met financial lease voor een BMW geeft u uw visitekaartje af en is veel rijplezier mogelijk.

Financial lease voor veel rijplezier

Het is mogelijk om een vast bedrag per maand betalen voor veel auto, een BMW. Dat kan met een financial lease constructie. De financial lease vorm houdt in dat u de kosten van financiering in een maand bedrag betaalt. Daarin zit de rente van het leasebedrag en de aflossing. U betaalt de brandstof, wegenbelasting, verzekering en het onderhoud van de BMW. Dat is pas veel rijplezier hebben.

Financial lease per maand

Wat zijn de kosten precies bij financial lease voor een BMW? Deze kredietvorm is een zakelijke kredietverstrekking met een vaste looptijd en een vaste rente. De aanschafkosten van de BMW worden over een van tevoren bepaalde looptijd gesmeerd. Daarbij komt de rente in het lease bedrag en dat bedrag betaalt u per maand. De bijkomende BTW kosten kunnen, als de onderneming BTW plichtig is, worden teruggevraagd.

De voordelen Financial lease

De voordelen van financial lease BMW zijn de vaste rente en de zelf te bepalen looptijd met eventueel een laatste resttermijn. U kunt ook een aanbetaling doen of tussentijds aflossen zodat uw maandbedrag nog lager wordt. Het aantal kilometers wat u kunt rijden met de BMW is onbeperkt. Praktisch gezegd leent u geld voor een BMW en bent u niet de eigenaar van de BMW. U kunt een BMW rijden en de termijnen verdelen over de looptijd van de financiering en dat is een groot voordeel. Het andere voordeel is dat bij het betalen van de laatste (slot) termijn de ondernemer eigenaar van de auto is.

Geïnteresseerd in het leasen van een BMW? Ga naar BMW lease Nederland.