U zult vast wel eens hebben gedacht: hoe kan het toch dat mijn concurrenten hun producten zo goedkoop kunnen aanbieden? Of hoe kan het dat ze zulke enorme aantallen kunnen produceren? In veel gevallen luidt het antwoord: omdat ze dit niet in Nederland laten doen. Bij Transport Oost Europa weten ze bijvoorbeeld waar dat wel kan. Dat komt omdat ze al jarenlang transport naar Oost Europa verzorgen voor verschillende Nederlandse ondernemers. Natuurlijk behoort een transport vanuit Oost Europa ook tot de mogelijkheden, wat uw bestemming of herkomst ook is.

Met een transport naar Oost Europa kunt u namelijk veel geld besparen omdat de lonen in de landen aldaar vee lager liggen dan bij ons. Daarom loont het om uw grondstoffen of halffabricaten naar Oost Europese landen te laten vervoeren om ze aldaar te laten fabriceren. Natuurlijk heeft u dan vervolgens een transport vanuit Oost Europa nodig om uw afgemaakte producten weer in Nederland te krijgen. Wat u op het gebied van transport en logistiek ook nodig heeft, Transport Oost Europa kan het voor u verzorgen.

Transport Oost Europa regelt ook de afhandeling van uw goederen

En als u de producten met uw transport vanuit Oost Europa in Nederland heeft gekregen, gaat dit bedrijf nog verder. Ze bieden namelijk ook de tijdelijke opslag, het verpakken en het distribueren van uw handelswaar. Zodoende heeft u niet alleen een transport naar Oost Europa gebruikt, maar heeft u zelfs geen omkijken naar uw producten zodra ze in Nederland zijn.

Al met als kunnen we stellen dat deze partner u alles biedt om zorgeloze logistieke processen te krijgen. Bovendien hoeft u nooit meer zelf een douanepapier aan te vragen. Deze firma heeft namelijk een grote afdeling customs die alle douanezaken voor u afhandelt. Zo kunt u altijd snel weer zakendoen, terwijl uw project volledig door deze betrouwbare partner wordt afgehandeld. Dat moet een rustgevend gevoel zijn. Neem dus snel contact op voor een offerte, of kijk op de website naar de enorme lijst met potentiële bestemmingen. En zelfs als uw doel er niet bij staat kunt u nog contact opnemen, want ‘nee’ bestaat niet voor dit bedrijf.