Als u te maken heeft met de overslag van goederen kan het zijn dat u op gegeven moment niet genoeg eigen ruimte meer heeft om dit te doen. In zo’n geval kan het dus noodzakelijk zijn om extern een aantal vierkante meters opslagruimte te huren. Is het echter niet veel makkelijker om dit te doen bij de partner die ook de vervoersdocumenten voor uw transporten verzorgt? Dat dachten wij ook. Daarom hebben we zelf ruim 20.000 vierkante meter aan ruimte voor goederenopslag beschikbaar.

In onze grote hal in het oosten van het land gebeuren veel meer dingen dan alleen de overslag van goederen. Zo kunnen we ook allerlei handelingen voor u verrichten die de waarde van uw producten verhogen. Zo labelen we producten, stickeren we met Nederlandse omschrijvingen en verpakken we goederen. Op die manier worden uw geïmporteerde waren klaargemaakt voor verkoop op de Nederlandse markt. Op die manier lever goederenopslag uw organisatie dus ook nog geld op. Daarnaast helpen we u ook met verschillende praktische zaken, zoals het verkrijgen van de benodigde vervoersdocumenten.

Het beheren van uw goederenopslag

Nadat we uw product klaargemaakt hebben voor verzending naar uw klanten zorgen we er ook voor dat de voorraad constant blijft. Voorraadbeheer is namelijk ook één van onze gespecialiseerde diensten. Natuurlijk zorgen we ervoor dat u zelf ook altijd en up-to-date de grootte van uw voorraad kunt inzien. We kunnen dus met een gerust hart zeggen dat we, omdat we ook de vervoersdocumenten regelen, een allround partner op logistiek gebied zijn.

Dat onze ruimte voor onder meer de overslag van goederen in het oosten van het land staat wil overigens niet zeggen dat we niet internationaal werken. Zowel binnen Nederland, Europa als ver daarbuiten hebben we ervaring met het verzorgen van transporten en het halen van onze deadlines. Zoekt u dus naar een bedrijf dat betrouwbaar is en graag meedenkt over het uit handen nemen van werk, neem dan snel eens contact met ons op. Natuurlijk kunt u ook eerst op onze website kijken om een betere indruk te krijgen van onze diensten.