Als u na uw transport naar Nederland een plek zoekt voor de opslag van u w goederen, is het fijn om samen te werken met een transporteur die ook goederenopslag biedt. Dan weet u namelijk zeker dat u altijd met één contactpersoon te maken krijgt. Als dan ook nog eens blijkt dat dit bedrijf Value Added Logistics kan toepassen op uw handelswaar, dan is het wel heel aantrekkelijk om aan deze firma de opslag en overslag van uw goederen toe te vertrouwen.

Tijdens de opslag en overslag van goederen uit het buitenland zijn er veel aanvullende diensten te bedenken. Het mooie is dat u voor al deze services bij ons terecht kunt. Heeft u bijvoorbeeld spullen uit het buitenland gehaald, maar heeft u deze nog niet direct nodig? Dan kunt u ervoor kiezen om ze op te slaan in ons douane entrepot. Op die manier zorgen we er niet alleen voor dat u geen eigen ruimte kwijt bent aan de handelswaar, maar dat de goederenopslag u ook nog eens behoedt voor flinke kosten. Dat kunnen we ook doen door verschillende vormen van Value Added Logistics toe te passen, waarmee we waarde aan uw goederen toevoegen.

Het complete pakket rond goederenopslag

Als wij het hebben over Value Added Logistics dan weten we waar we over praten. Zo kunnen we bijvoorbeeld waarde aan uw producten toevoegen door ze te verpakken, om te pakken, te labelen of ze te stickeren. Door deze handelingen maken we de spullen klaar om ze te verzenden naar uw klant, wat we vervolgens ook voor u kunnen doen.

U merkt dus al dat u op een vraag over de opslag en overslag van uw spullen van ons nooit een negatief antwoord krijgt. Wij bieden simpelweg het complete scala aan diensten. Wilt u dus gebruik maken van deze vlekkeloze logistieke dienstverlening? Kijk dan eens op onze website of neem telefonisch contact met u op. Want het opzetten van een internationaal transport is voor ons slechts het begin van het traject.