Af en toe lijkt een internationaal transport meer op een boekhoudkundige klus dan het vervoeren van goederen van A naar B. Dat dit zorgt voor een hoop meerwerk en veel stress is de negatieve kant van deze regeldruk, maar toch zorgt het voor meer overzicht en een vlekkeloos transport. Denk bijvoorbeeld eens aan EUR certificaten, speciale invoerdocumenten die het transport in Europa mogelijk maken. Gelukkig hoeft u deze papierwinkel niet helemaal zelf te verzorgen, want wij kunnen u daarbij helpen. Zo maken we uw werk een stukje makkelijker.

Er zijn zoveel douanepapieren in de wereld van de logistiek dat u als opdrachtgever waarschijnlijk het overzicht kwijt raakt als u een transport zelf op de weg zou moeten krijgen. Daarom hebben wij een speciale customs afdeling die er helemaal op is ingesteld om u te helpen bij deze klus. Ze kunnen bijvoorbeeld alle benodigde EUR certificaten voor u bemachtigen, zodat uw transport binnen Europa snel de weg op kan. Bovendien zorgen ze ook voor alle invoerdocumenten zodat uw goederen uit het buitenland snel naar Nederland kunnen komen.

EUR certificaten vormen slechts één stukje uit de puzzel

Door het klaarmaken van alle invoerdocumenten en douanepapieren zorgen onze mensen ervoor dat u zorgeloos kunt werken. Toch is dat lang niet alles wat we voor u doen, want douanepapieren zijn slechts een schakel in de logistieke ketting. Zo verzorgen we ook uw transport, regelen we chauffeurs en zorgen we zelfs voor de opslag van uw goederen.

Ook als uw spullen in Nederland zijn verwerken we ze tot verkoopklare handel. Op die manier kunnen we rustig stellen dat we de ideale logistieke partner zijn. Want met 20.000 vierkante meter eigen opslagruimte zijn er maar weinig bedrijven die onze mogelijkheden kunnen evenaren. Tel daarbij onze ervaring en expertise op en u weet zeker dat u met ons de juiste partner gevonden heeft.

Een telefoontje naar onze mensen is genoeg om precies uit te vinden wat we voor u kunnen doen. U kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op onze website, daar is namelijk ook van alles te vinden over onze diensten.