Bij Transport Bosnie rijden we natuurlijk naar allerlei verschillende bestemmingen. Toch merken we dat dit Oost Europese land steeds meer gevonden wordt door Nederlandse ondernemers. Niet gek ook natuurlijk, want de afstand naar het land is te overzien en de lonen in Bosnie liggen laag. Met een transport naar Bosnie kan dus ene hoop geld verdiend worden. Hetzelfde geldt natuurlijk voor een transport vanuit Bosnië, waarmee goedkoop geproduceerde goederen naar Nederland gehaald kunnen worden. Heeft u dus zo’n vervoer nodig, dan weet u waar u moet zijn.

Ondanks dat de afstand bij een transport naar Bosnie niet het grote probleem is, weten we bij Transport Bosnie dat er verschillende valkuilen zijn bij het opzetten van zo’n logistieke operatie. Op de eerste plaats moeten er verschillende zaken bij verschillende douanes worden geregeld. Veel van dit werk kan vanuit Nederland worden gedaan, maar ook dan is er veel kennis vereist.

Als u besluit om ons een transport vanuit Bosnie te laten verzorgen, dan regelen wij deze taken voor u. Heeft u bijvoorbeeld invoerdocumenten nodig, dan zorgt onze customs afdeling ervoor dat deze op tijd in bezit zijn. Daarmee weet u dus altijd zeker dat uw transport geen vertraging oploopt en op tijd op de bestemming aankomt.

Veel ervaring met een transport naar Bosnie

Net zoals bij een transport vanuit Bosnie hebben wij bij Transport Bosnie altijd snel een goede chauffeur beschikbaar. Niet onbelangrijk natuurlijk, want deze moet ervoor zorgen dat uw kostbare handelswaar intact afgeleverd wordt.

Kort gezegd weet u bij ons altijd zeker dat een vervoer niet alleen op tijd wordt afgeleverd, maar ook dat alle randzaken perfect in orde zijn. Zo voorkomt u niet alleen dat uw goederen lang moeten blijven staan bij een grensovergang, maar ook dat u geconfronteerd wordt met onverwachte invoerkosten.

Kijk maar eens op onze website wat we allemaal voor uw organisatie kunnen betekenen. U zult versteld staan van het uitgebreide pakket dat we bieden. Het betekent namelijk eigenlijk dat we u het hele logistieke traject uit handen nemen.