Wanneer je op zoek bent naar een personenbusje, dan zijn kwaliteit en prijs belangrijke factoren waarop je de keuze baseert. Stel u wilt een kort reisje maken binnen Nederland, dan wil je niet teveel geld kwijt zijn.

Bij Kienhuis busverhuur kan je daarom ook een busje huren waarbij je betaald per gereden kilometer. Dit kan veel geld schelen omdat veel busverhuurders een prijs hanteren die te maken heeft met de huur van de bus zelf, dat je daarna veel of weinig kilometers rijdt, heeft minder invloed op de prijs. Een personenbusje huren voor kleine afstanden kan je dan ook het beste doen bij Kienhuis busverhuur. Let er wel op dat je in de omgeving van Overijssel woont, als je te ver weg woont is de kans aanwezig dat het niet meer rendabel is.

Iemand met een rolstoel vervoeren?

Wanneer er iemand in de groep zit, die een rolstoel heeft dan kan dit problematisch worden. De vervoersmaatschappij moet namelijk wel over speciale bussen beschikken die hiervoor geschikt zijn. Een personenbusje huren kan op die manier nog wel eens lastig zijn. Want lang niet alle vervoersmaatschappijen kunnen hieraan voldoen. Kienhuis busverhuur heeft gelukkig een gevarieerd wagenpark, waaronder de Volkswagen Crafter.  Dit is de grootste personenbus die ze hebben, en deze bus kan ook mensen met een rolstoel vervoeren. Wanneer u in de omgeving van Overijssel woont, en graag met een groep mensen ergens naartoe wilt, waaronder ook nog een persoon zit met een rolstoel. Dan kan je terecht bij Kienhuis busvervoer. Per bus kunnen ze maximaal 4 rolstoelen vervoeren.  Zij zullen één van hun luxe volkswagenbusjes beschikbaar stellen, en u betaald voor de gereden kilometers. Zo zult u nooit teveel betalen.