Stelt u zich eens voor: uw bedrijf groeit onverwacht hard. Dat betekent dat u te maken krijgt met acute vragen naar meer personeel, meer kennis, maar ook naar een toename van uw opslagcapaciteit. Het enige risico daarin is alleen dat u niet weet of de groei blijvend is, of eenmalig van aard. Daarom is het in eerste instantie makkelijker om voor de overslag van goederen te kunnen terugvallen op de goederenopslag van anderen. Bijvoorbeeld op ons, want wij hebben een ruimte van ruim 20.000 vierkante meter beschikbaar waar we op efficiënte wijze uw spullen kunnen opslaan.

Met deze diensten laten we zien dat we verder gaan dan alleen het verzorgen van transporten. Zo kunnen onze diensten ook alle vervoersdocumenten voor u verkrijgen, die voor een internationaal transport gevraagd worden. Deze vervoersdocumenten zorgen ervoor dat uw transport niet lang aan een grenspost hoeft te blijven wachten, maar dat deze altijd vlot op de bestemming is.

Even terug naar het verhaal over de goederenopslag. Als u namelijk denkt dat onze hulp bij de overslag van goederen ophoudt bij het bieden van ruimte heeft u het mis. Door een efficiënt systeem van voorraadbeheer te hebben, waarbij u constant inzicht houdt in de voorraden van uw organisatie, doet onze manier van goederenopslag namelijk geen concessies aan het opslaan van handelswaar in uw eigen loods.

Profiteer van optimale overslag van goederen

Het is dan ook niet gek om te weten dat er bedrijven zijn die voor de overslag van goederen niet tijdelijk gebruik maken van onze opslagruimte, maar het afnemen van deze dienst een permanent karakter hebben gegeven. Omdat wij dermate handig en efficiënt werken, en onze diensten koppelen aan het verzorgen van het vervoer is het voor veel organisaties niet eens meer aantrekkelijk om een eigen opslag te hebben.

Tel daarbij op dat we intern alle vervoersdocumenten voor u regelen en u merkt dat we een totaalpakket bieden dat u het werken een stuk eenvoudiger maakt. Sterker nog: ons totale dienstenpakket zorgt er misschien wel voor dat u sneller kunt werken terwijl u zelf minder personeel nodig heeft. Is dat niet perfect?