Het lijkt nog niet zo lang geleden dat Rusland een land was dat voor Europeanen toegankelijk was. Hoe anders is dat nu, na de val van de Muur. Rusland is een land geworden van grote welvaart en een economie die elk jaar groeit. Dat levert ook Nederlandse bedrijven, zoals Transport Rusland, veel nieuwe klandizie op, waardoor transport naar Rusland steeds harder nodig is om aan de vraag van Russische bedrijven te kunnen voldoen.

Natuurlijk is, vanwege de lage lonen in de voormalige Sovjet Unie ten opzichte van Nederland, ook het transport vanaf Rusland de laatste jaren toegenomen. Dat kunnen ze bij Transport Rusland zeker merken. Nederlandse bedrijven ontdekken namelijk steeds meer de mogelijkheden om in Rusland hun producten te laten maken om ze vervolgens in eigen land te verkopen. Om dit mogelijk te maken is natuurlijk wel transport vanaf Rusland vereist. Gelukkig zorgt Transport Rusland ervoor dat dit in combinatie met transport naar Rusland kan.

Het is voor een transportbedrijf namelijk prettig, zo niet noodzakelijk, om een oplegger zowel op de heenreis als de terugreis volgeladen te hebben. Het terugrijden met een lege oplegger kost namelijk geld, het rijden met lading levert Transport Rusland geld op. Daarom is het prettig dat er niet alleen vraag is naar Nederlandse producten, maar dat andersom hetzelfde geldt waardoor transport vanaf Rusland nodig is.

Transport naar Rusland kan gecombineerd worden

Omdat de chauffeurs die door Transport Rusland worden ingezet door veel landen komen voordat ze Rusland bereiken, is het mogelijk om het transport naar Rusland te combineren met vervoer naar een ander Oost-Europees land. Hetzelfde geldt natuurlijk voor transport vanaf Rusland. Daarom is het vervoersbedrijf ook altijd op zoek naar klanten die zaken doen op plekken die aan de route liggen, zoals Polen.

Het enige wat het bedrijf kan hopen is dat de Russische economie, net zoals de Nederlandse, in de komende jaren nog verder zal groeien. Dat betekent namelijk dat het aantal klanten dat vraagt om transport vanaf Rusland mee zal groeien. Wilt u nu al zaken doen in Oost-Europa, laat u dan verrassen door de planners van het bedrijf. Zij kunnen u direct vertellen wanneer transport mogelijk is en wat de kosten voor u zullen zijn.