Een partner hebben die u op vertrouwde wijze diensten omtrent warehousing kan aanbieden is erg belangrijk. Voor veel bedrijven is het namelijk niet mogelijk om de goederenopslag voor eigen rekening te nemen. Ergens ook wel logisch, want koop maar eens een paar vierkante meter grond en zet er een halletje op. Als je kijkt wat je dan kwijt bent moet je wel heel zeker zijn dat de overslag van goederen vanuit dat nieuwe pandje jaren door kan gaan. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ons de opslag van uw goederen te laten verzorgen. In dat geval blijft u als organisatie wel flexibel.

Flexibiliteit en efficiëntie zijn twee kernwaarden die iedere ondernemer hoog in het vaandel zal hebben staan. Ze zorgen er namelijk voor dat een bedrijf zich kan aanpassen aan nieuwe omstandigheden in de markt en nooit teveel geld uitgeeft terwijl dit eigenlijk helemaal niet nodig is.

Deze twee waarden hebben wij bij onze werkzaamheden als goederenopslag ook hoog in het vaandel staan. Voor een goede warehousing is flexibiliteit namelijk van het grootste belang. U wilt namelijk graag dat u altijd genoeg op voorraad heeft om een nieuwe order direct af te kunnen handelen.

Wij gaan verder dan goederenopslag

Naast de overslag van goederen hebben wij een pakket diensten dat ons tot complete logistieke dienstverlener maakt. Zo zorgen we er graag voor dat uw goederen op tijd op een buitenlandse of Nederlandse bestemming wordt geleverd, regelen we alle zaken met de douane en hebben we een eigen voorraadbeheer waar u van kunt profiteren.

Als u meer wilt weten over hoe wij warehousing aanbieden kunt u natuurlijk altijd een kijkje nemen op onze vernieuwde website. Daar krijgt u namelijk een goed beeld van wat wij allemaal doen. De overslag van goederen, voorraadbeheer, bestemmingen van transport: alles staat er benoemd. Natuurlijk zijn we ook telefonisch te bereiken als u vragen heeft over onze diensten. Tot snel!