Door de jaren heen is de term taxi helaas niet erg positief in de media geweest, terwijl dat vaak onterecht is. Natuurlijk zijn er gevallen bekend waarin taxibedrijven/chauffeurs te kort hebben geschoten, maar in welke branche is dat niet het geval. Dit is dus geen reden om de gehele taxibranche over één kam te scheren. Chauffeurs rijden over het algemeen in luxe auto’s, zijn altijd netjes gekleed en zijn welbespraakt en dienstverlenend. Het zijn de ondernemers van de oude stempel. Zorgen dat mensen bij jouw in de auto stappen, maar nog veel belangrijker: zorg dat ze weer veilig thuiskomen.

Betaalbaar

Vandaag de dag is de concurentie moordend, daarom is het van essentieel belang om je te onderscheiden ten op zichte van andere taxidrijven. Taxi A.U.B. in Hengelo biedt prijzen aan die niet te vergelijken zijn met de gemiddelde taxi, wij zijn een stuk voordeliger. Wij rijden met auto’s en bussen die uiterst luxe en goed onderhouden zijn, omdat wij kilometers moeten rijden. Onze chauffeurs zijn allemaal netjes gekleed, spreken goed Nederlands en zijn goed opgeleid. Wij luisteren naar de klant. Het is belangrijk om wat te doen met zowel positieve als negatieve feedback.

Besparen op parkeerkosten

Waarom nou wel of niet een taxi nemen. Ondanks dat wij prijzen voeren die een stuk lager liggen dan een straattaxi zal je toch denken wat een hoop geld. Dit ben ik met u eens. Het is een groot bedrag, maar als u nadenkt. U gaat 1 of 2 keer niet uiteten, dan is de taxi al betaald. Waarom zou u dan 1 of 2 keer niet uiteten gaan en waarom wel een taxi. Dat ga ik u vertellen: Voordelen van uiteten gaan, het is gezellig, u hoeft zelf niet te koken. Voordeel van een taxi. U hoeft niemand te vragen op welk tijdstip dan ook. Bovendien kunt u ook nog genieten van een lekker glas wijn of bier. U heeft geen stress om op tijd aan te komen, waar u moet zijn, of alle bagage wel mee komt als u een lange reis heeft gehad, of het wel verstandig is om nog te rijden en zo zijn er wel een legio voorbeelden om te verzinnen waarom u het wel zou moeten doen en eigelijk geen één om het niet te doen.

Service

Wij vragen een betaalbaar bedrag voor het vervoer. Wij sturen altijd gepast vervoer waar, zowel personen als bagage in passen. Wij brengen u naar het goede adres, helpen u eventueel met uw bagage om zo zonder problemen verder te gaan. Dit alles zonder zorgen.

Vervoer binnen alle plaatsen in Twente

Bent u op zoek naar:

  • Taxi Hengelo – Enschede of vice versa
  • Taxi Almelo – Hengelo of vice versa
  • Taxi Borne – Hengelo of vice versa
  • Taxi Almelo – Hengelo of vice versa
  • Taxi Delden – Hengelo of vice versa

Ga naar taxiaub.nl

Bel ons op: 074-2500078