Hoewel het een zeer gebruikelijk verschijning is op de Nederlandse wegen, staan maar weinig mensen stil bij de grootte en de inhoud van een oplegger. Een paar meter breed en een kleine twintig meter lang. Plus nog eens een meter of drie hoog. Dat betekent dat zo’n oplegger ruim 150 kubieke meter inhoud kan hebben. Niet gek dus dat niet iedere opdrachtgever die een transport nodig heeft zo’n enorme oplegger in zijn geheel kan vullen. Bij Transport Portugal kunt u echter ook terecht als uw groupage transport Portugal moet bereiken. Dat betekent dat u niet de hele ruimte nodig heeft, maar deze deelt met andere opdrachtgevers.

Hierbij betaalt u dus, in tegenstelling tot wanneer uw volume vervoer Portugal aandoet, gezamenlijk de kosten voor het transport. Dat maakt het een stuk voordeliger. Want u wilt toch niet betalen voor vierkante meters die u helemaal niet nodig heeft? Tuurlijk niet. Er komt echter één probleemfactor in uw hoofd op: het organiseren van zo’n transport is zeker een langdurig proces? Er moeten verschillende aanbieders zijn wiens handelswaar als een puzzel in elkaar moet passen. Dat klopt wel, maar door de ervaring van het team van Transport Portugal is dit gemakkelijker dan u denkt.

Volume transport Portugal heeft niet iedereen nodig

Als u met uw groupage transport Portugal wilt bereiken heeft u aan één telefoontje naar Transporteur Portugal genoeg. Ze weten namelijk direct wat u nodig heeft, hebben een overzicht van andere aanbieders die ook op een transport zitten te wachten en kunnen daarom snel handelen. In veel gevallen gaat het bijna net zo snel als wanneer u met een volume transport Portugal moet bereiken.

Op die manier weet u dus zeker dat uw goederen op tijd op de juiste plek worden geleverd, maar dan wel tegen lagere kosten dan u had verwacht. Wilt u direct weten wat Transport Portugal voor u kan doen, of heeft wilt u zo snel mogelijk met een groupage transport Portugal bereiken? Neem dan telefonisch contact met ze op. Ze zitten voor u klaar!