Je eigen webshop opzetten via CCV. Ben jij van plan om je eigen webwinkel te beginnen, maar zie je het niet zitten om alles zelf te moeten doen? Dan is er goed nieuws! Besluit je om via CCV een webshop te starten, dan garandeert CCV, dat ze je zal ondersteunen met eigen webwinkel software zodat je daar geen omkijken meer naar hebt.

Wat is het voordeel van deze speciale software?

Het grote voordeel is dat CCV gratis webshop software aanbiedt, die door henzelf in eigen beheer is ontwikkeld. Hierdoor is precies bekend bij hen hoe het systeem in elkaar steekt.
Wil je iets aanpassen of vinden er ontwikkelingen plaats die op jouw webwinkel van invloed zijn, past CCV dit direct voor je aan.

Verder is het zo dat er steeds aan gewerkt wordt om de software up to date te houden. Dit gebeurd door het systeem steeds zo goed mogelijk te onderhouden. Tegelijkertijd wordt er steeds gekeken hoe het systeem nog beter ontwikkeld en aangepast kan worden, zodat het nog beter zal kunnen functioneren.

Hoe zorg je ervoor up to date te blijven?

CCV probeert om voortdurend het systeem uit te blijven breiden, met steeds meer opties en mogelijkheden. De bedoeling is dat het voor iedereen mogelijk is daar gebruik van te kunnen maken. Het liefst zonder dat daarvoor betaald hoeft te worden. Op die manier biedt CCV jou de beste mogelijkheid om jouw webwinkel op een goede manier in de markt te kunnen zetten. De systeemupdates die doorgevoerd zullen worden kunnen hele kleine slimmigheidjes zijn, of hele nieuwe mogelijkheden. Zo zorg je voor nog meer succes van je webwinkel.

Hoe gemakkelijk is de webwinkel software om mee te werken?

De webshop software die door CCV gebruikt wordt is zo ontwikkeld, dat iedereen er mee kan werken. Het is niet nodig om over een heleboel technische kennis te beschikken, om op een goede manier gebruik te kunnen maken van de software voor je webwinkel. Het is mogelijk om zelf te kiezen, hoe jij wilt dat je webwinkel er uit komt te zien. Hiervoor kun je gebruik maken van een systeem dat speciaal daarvoor ontwikkeld is. Nadat jij jouw webwinkel zo aangekleed hebt als jij wilt, zorgt het systeem ervoor dat alles op een duidelijke manier op het internet te zien is.