Videoboodschappen hebben een hoge attentiewaarde. Niemand kijkt weg wanneer een groot scherm met bewegende beelden wordt gepasseerd. Een uitstekend reclamemiddel dus, maar met een groot nadeel: de prijs… toch?

Betaalbare led schermen

Nee dus! De prijzen van led schermen zijn de afgelopen jaren gezakt naar zeer betaalbare prijzen per m2! Hierdoor komen voorheen ongekende mogelijkheden ineens dichtbij. Zowel voor vaste installaties als tijdelijk gebruik. Denk u eens aan de volgende toepassingen:

Beelden in uw beursstand

Sponsors en live beelden bij een evenement
Een actie op een mobiel led scherm bij uw bedrijf
Een vast led scherm als uitgangbord die u steeds kunt aanpassen
Een vaste installatie op een drukke locatie, zoals een winkelcentrum of langs een weg
Zoals supermarkten in diverse plaatsen inmiddels hun dagprijzen op led schermen vermelden zo kunt ook u tegenwoordig gebruik maken van led schermen voor uw boodschap. Dit kunnen natuurlijk videocommercials zijn maar ook bijvoorbeeld live beelden of filmpjes die uw klanten maken met hun smartphone!

De techniek is er klaar voor!

Aan de prijs en de technische mogelijkheden hoeft het niet te liggen. Zo zijn er al led schermen gebouwd in alle soorten en maten. Doordat de schermen werken met panelen zijn deze zo groot te maken als u maar wenst. En in elke vorm. Denk aan led reclameschermen aan de zijkanten van het veld in voetbalstadions! De aanvoer van beelden naar een led scherm ergens in het land is tegenwoordig door 4G en 5G-internet ook geen probleem meer. Via deze mobiele internet voorzieningen kunnen er gemakkelijk vanaf elke plaats naar elke plaats beelden worden verzonden, maar ook beveiligingsbeelden retour! Ook het aan/uit zetten en aanpassen van instellingen kan gemakkelijk op afstand en met een aggregaat erbij ontstaat een 100% onafhankelijke, vrije opstelling.

Een led scherm huren

Bent u nog niet toe aan een vaste installatie maar wilt u wel gebruik maken van de vele mogelijkheden van een led scherm? Wilt u profiteren van de hoge attentiewaarde van video’s? Dan kunt u een led scherm huren. Diverse aanbieders hebben trailers met mobiele led schermen in de verhuur die gemakkelijk achter een auto getransporteerd kunnen worden. Ook kunnen led schermen in een truss (stalen frame) worden gebouwd in bijvoorbeeld een beurstand. De mogelijkheden zijn er, maak er gebruik van om uw publiek te bereiken!