De economie trekt aan, consumenten zijn weer bereid geld uit te geven en de bedrijvigheid is weer op top niveau. Maar hoe trekt u als bedrijf nog de aandacht? Adverteren in de krant is zo langzamerhand een zeer achterhaalde methode. Reclame op TV en Radio verliezen ook steeds meer invloed, zeker onder de jongeren die deze media massaal links laten liggen.

Film is hot bij iedereen

Toch is video zeker niet afgeschreven. Vooral onder jongen is video ongekend populair maar ook ouder publiek heeft aandacht voor bewegende videobeelden. Hier niet op insteken is een marketingtechnische misser. Maar hoe dan? Bijvoorbeeld het maken van (desnoods hele simpele, zelf gefilmde) video’s van producten, demonstraties en kijkjes achter de schermen en deze te plaatsen op social media kunt u uw publiek bereiken. Maar ook publiek dat uw bedrijf passeert is met video te bereiken.

Een videowall huren of kopen is bereikbaar

Bedrijven met een locatie langs de snelweg maken tegenwoordig veel gebruik van videowall’s. Deze grote led schermen kunnen in elke gewenste grootte worden gebouwd. De kosten van deze schermen is door de komst en constante verbetering van de led techniek steeds verder gezakt waardoor ook voor kleinere bedrijven een videowall kopen bereikbaar is geworden. Ook in de steden zijn videowall’s als bijvoorbeeld (deel van de) etalage een slimme optie om op te vallen.

Huren of kopen

Een vaste opstelling is natuurlijk ultiem en bied vele voordelen maar ook als u geen scherm wilt kopen is het prima mogelijk om (tijdelijk) te beschikken over een videowall. Diverse gespecialiseerde bedrijven bieden mobiele led schermen aan om te huren voor langere of korte periode. Deze zijn snel te plaatsen en het is simpel hierop uw eigen content af te spelen. Plaats tijdelijk een mobiele opstelling voor uw bedrijf of neem videowall’s op in uw beurpresentatie en u valt zeker op!

Video Content

Ook videoproductiebedrijven profiteren van de voordelig aan te schaffen apparatuur waardoor het laten maken van professionele videocontent ook voor het MKB mogelijk is. Met camera’s die voor iedereen zo bij de elektronicazaak zijn te halen, de juiste software en een standaard PC kunnen de hedendaagse filmmakers al ongelooflijke resultaten behalen.

Laat deze kans niet onbenut

Zowel het laten maken als het in groot formaat vertonen van video is vandaag de dag bereikbaarder dan ooit tevoren. Video is een van de weinige advertentie opties waarmee u nog op kunt vallen dus maak gebruik deze optie.