Online veiling is het leuke ideale digitale platform voor bedrijven zonder een webshop. Maar ook voor de horeca en recreatie bedrijven zijn de opties om snel online te veilen legio te noemen. Deze veilingen dienen ter ondersteuning van winkeliers, horeca en recreatie bedrijven. Gezamenlijk voeren zij een mooi assortiment artikelen.

Een zeer betrouwbare site waarvan de deelnemers bestaan uit “stenen”  winkeliers met mooie aanbiedingen en die er nog echt voor hun klanten zijn. Zelfstandige winkeliers die hun klanten nog koesteren.

Door samen te werken op 1 site kunnen zij kostenbesparend online aanbieden en de prijzen laag houden. Er gaat bovendien een versterkende werking uit op winkels uit de dezelfde gemeente. Een aantal online klanten die nieuwsgierig zijn geworden naar de winkel, zullen deze uiteindelijk gaan bezoeken. Als er meer winkels uit een Gemeente deelnemen zullen de online klanten sneller geneigd zijn om de winkels en horeca te bezoeken van een dergelijke plaats. Deze samenwerking zal een eensgezindheid uitstralen wat online klanten zal aanspreken. Door op Provinciaal niveau samen te werken is het heel goed denkbaar dat daarmee het toerisme kan worden aangewakkerd. Immers men is al enigszins bekend met de bedrijven die vertegenwoordigd zijn op www.top-aanbod.nl.

Voorbeeld:

Een aantal winkels in Appingedam/Delfzijl zijn vertegenwoordigd als deelnemer op www.top-aanbod.nl, daarnaast zijn een aantal horeca zaken als deelnemer te vinden op www.top-aanbod.nl. Mensen die deze deelnemers online bezoeken, en besluiten een van deze deelnemers te gaan bezoeken zal dan eerder geneigd zijn even te gaan eten of koffie drinken bij een van de deelnemers van www.top-aanbod.nl dan bij een horeca ondernemer die NIET als deelnemer bij www.top-aanbod.nl staat vermeld.

Wij bieden deelname aan voor een zeer laag bedrag per maand, zodat het lonend is voor de betrokken ondernemer om mee te doen. Een grootschalige deelname zal goed zijn voor de gehele regio. Sinds begin september zijn we online en we groeien elke dag. Acquisitie neemt veel tijd in beslag, evenals het invoeren van artikelen van de deelnemers. Dat is de kracht van www.top-aanbod.nl; team topaanbod maakt de foto’s, bewerken deze en plaatsen ze online voorzien van de juiste informatie.

De ondernemer kan zich blijven richten op zijn/haar stenen winkel en wij verzorgen hun online “winkel”.  Slechts het verzenden van pakketjes behoort tot de taak van de ondernemers.