U wilt een webwinkel starten? Een webwinkel op maat laten ontwikkelen is kostbaar. Veel mensen lopen aan tegen hoge kosten waardoor ze afzien van het starten van een webwinkel. Toch hoeft een webwinkel niet duur te zijn.

Tegenwoordig zijn er een aantal online aanbieders van webwinkel software die u kunt gebruiken tegen een vaste maandelijkse (kleine) vergoeding. Deze webwinkels hebben éénmalige ontwikkelingskosten voor alle gebruikers en worden steeds onderhouden met updates. Doordat deze aanbieders de kosten kunnen verdelen over alle gebruikers zijn deze veel voordeliger dan zelf een maatwerk webwinkel te laten ontwikkelen. Een webwinkel beginnen kan nu zelfs gratis. In ruil hiervoor krijgt uw webwinkel onderaan reclame in het scherm. Tegen een lage maandelijkse vergoeding, heeft u al een webwinkel zonder reclameuitingen en kunt u uw geluk beproeven op het internet.

Deze online aanbieders van webwinkels hebben het wiel al voor u uitgevonden. In tegenstelling tot het op maat laten bouwen van een webwinkel, hoeft u nergens meer zelf aan te denken. Alle belangrijke benodigde koppelingen en koppelingen die u veel tijd gaan besparen zitten de deze webwinkel software. Te denken valt hierbij aan:

Betaalsystemen

Als u een webwinkel heeft is online betalen een must. U heeft behoefte aan een veilig en betrouwbaar betaalsysteem zoals bijvoorbeeld Paypal of Ideal. In de webwinkel software zitten meestal al deze koppelingen naar de bekende betalingssystemen ingebouwd. Het enige wat u hoeft te doen ik een logincode aan te vragen en deze in te vullen in het instelling scherm van de webwinkel. Vervolgens heeft u een professionele webwinkel waarop gebruikers via uw website kunnen betalen.

Boekhoudsoftware

Naarmate de verkopen van uw webwinkel beginnen toe te nemen, nemen ook de administratieve werkzaamheden toe. In de webwinkel software zit vaak een koppeling naar de meest voorkomende boekhoudsoftware zoals bijvoorbeeld Snelstart, King en Exact. Dit bespaart u een hoop tijd, zeker als de verkopen hand over hand gaan toenemen. Bovendien wordt de kans op het maken van fouten een stuk kleiner en kunt u zich richten op andere zaken die belangrijk zijn voor uw webwinkel, zoals het vullen met nieuwe producten etc.

Design

Via de webwinkel software kunt zelf uw eigen design  en logo maken. U kunt kiezen uit een aantal standaard voorbeelden maar in de meeste gevallen kunt u, indien u er handig in bent, zelf ook een zelf gemaakt design uploaden, zodat uw webwinkel een eigen uitstraling krijgt. Bent u niet in staat een eigen design te maken, dan kunt u dit uitbesteden. de kosten hiervan zijn meestal fors lager dan de kosten van het laten ontwikkelen van een maatwerk webwinkel.

BiedMeer Webwinkels

U bent overtuigd en u wilt tegen lage kosten een webwinkel starten. Kijk dan eens op de website van BiedMeer webwinkels en begin zonder enig risico een gratis professionele en complete webwinkel. BiedMeer is specialist in webwinkel software en heeft één van de meest uitgebreide webwinkel software van Nederland tegen een relatie lage maandelijkse vergoeding of geheel gratis indien er reclame op uw webwinkel mag worden getoond van anderen. Natuurlijk kunt u eerst gebruik maken van de gratis software om vervolgens over te stappen op de betaalde versie.