Komende maanden zullen er steeds meer deelnemers bij komen, en worden er dagelijks nieuwe producten toegevoegd aan het nu al divers assortiment in de onine shop maar ook op de veiling pagina en natuurlijk ook vrije tijd bestedingen als uit eten, rondvaarten en meer.

Alle producten kunnen overigens worden afgehaald bij de deelnemende winkelier, een van de achterliggende gedachten achter top-aanbod is wel dat online verkopen net zo veilig en vertrouwd moet zijn als bij een “stenen” winkel.

Top-aanbod is dusdanig opgezet dat het heel toegankelijk en eenvoudig in gebruik is voor iedere bezoeker. Door geen gebruik te maken van een winkelwagen is het snel en eenvoudig bestellen en afrekenen, geen gedoe met verzendkosten.

De prijs die bij het artikel wordt vermeld is het daadwerkelijke bedrag wat betaald dient te worden om het product bij u thuis te krijgen.

Wij menen hiermee een eerlijke site te hebben neergezet zonder verborgen kosten. Voor de consument is het aantrekkelijk om in te kopen via top-aanbod vanwege lage prijzen, vele acties en aanbiedingen en het wordt aangeboden door winkeliers die nu een analoge shop runnen.