Zijn al de gegevens en dossiers van uw organisatie altijd en overal beschikbaar voor uw medewerkers of uw klanten ? Heeft uw server wel eens storing zodat een groot deel van uw medewerkers een paar uur niets meer kunnen doen ? Heeft u wel eens moeite met het inloggen op uw bedrijfsnetwerk vanuit het het buitenland of vanaf uw mobiele werkplek ? Maakt u zich weleens zorgen over de veiligheid van al uw gegevens of het onderhoud en de stabiliteit van uw netwerk ?

Een private cloud neemt deze zorgen en problemen weg. Een private cloud is uw bedrijfsnetwerk, maar dan online. Zowel software als bestanden kunnen opgeslagen worden in de cloud, uw netwerk is eenvoudig en snel uit te breiden. Onderhoud aan dit netwerk kan vanaf iedere plek en hoeft niet meer ‘in-house’ te gebeuren. U bepaalt zelf wie toegang heeft tot welke toepassingen en gegevens en kunt verschillende werkniveaus of autorisaties aangeven. Welke werknemer mag bij welke informatie en wie mag informatie bewerken of alleen lezen. Al uw software kan draaien vanuit de cloud en is ook daar eenvoudig te updaten en te onderhouden. De private cloud vervangt uw server, opslagcapacitiet en netwerk. Uitbreiden van uw netwerk was nog nooit zo eenvoudig.

Een private cloud die beheert wordt door professionals is volstrekt veilig. Waarschijnlijk veiliger dan uw eigen netwerk. De professionals zijn dag in, dag uit bezig met de nieuwste beveiligingsmethodes en zijn dus up-to-date. Voor uw netwerkbeheerder is dit een onbegonnen taak.

De hardware van uw netwerk, de kabels en dergelijke, worden met een private cloud overbodig. Vanaf iedere computer, tablet of telefoon die online is, is uw cloud en zijn uw programma’s en gegevens bereikbaar. Veelgebruikte toepassingen hoeven niet meer op iedere computer geïnstalleerd te worden,maar zijn direct vanuit de cloud te gebruiken. Dit scheelt veel storingen en updaten gebeurt in één keer voor iedereen te gelijk.

Het gebruik van een private cloud is veilig en gemakkelijk en biedt zoveel voordelen dat veel organisaties en bedrijven de overstap maken. Het scheelt u veel tijd en geld aan onderhoud en storingen en uw werk is beschikbaar waar en wanneer u dit maar wilt en vanaf ieder online-device. Het maakt het introduceren van nieuwe software heel gemakkelijk evenals het creëren van nieuwe werkplekken.

Wij maken, beheren en onderhouden uw private cloud en begeleiden uw werknemers naar het gebruik hiervan. Ons team specialisten is iedere dag hard aan het werk om dit veilig en betrouwbaar te maken en om op dit gebied bij de wereldtop te horen.