Voor een goede administratie is een doorslag systeem erg handig. Wij hebben in de drukkerij de techniek in huis om u van doorschrijf papier van uitstekende kwaliteit te voorzien. Dus: nooit meer dubbele nota’s of een extra factuur schrijven, maar altijd automatisch een kopie voor de klant en voor uw eigen boekhouding.

Deze bonnenboekjes leveren wij in gelijmde blokken van 25 of 50 stuks. Op aanvraag kunt u ook losse sets bestellen. We zijn een drukkerij, dus natuurlijk worden de vellen voorzien van een opdruk. Het is mogelijk dat u kiest voor een standaard opmaak, en daar alleen uw logo aan toevoegt. U kunt echter ook tot op het detail aangeven wat er op het papier gedrukt moet worden.

De drukkerij met veel keus

Verder biedt DGD een uitgebreide keuze in de kleuren van de doorslagvellen. U kunt deze gewoon wit laten, of voor een makkelijk overzicht kiezen uit allerlei lichtgekleurde varianten. Let er bij kleur wel op dat uw bedrijfslogo er per blad anders uit kan zien. Onze aanbeveling als drukkerij is om in zo’n geval te kiezen voor een zwart-wit logo. Maar de beslissing is geheel de uwe.

Zoals altijd maakt iedere klant gebruik van onze ervaring als drukkerij. Wij kunnen als geen ander advies geven over papierdikte, tinten en inkt. Het beste is om te beginnen met zelfdoorschrijvend papier van 80 gram en 60 grams doorslagvellen.

Naast de voorzijde kunt u er ook voor kiezen om de achterzijde te laten bedrukken. Dit doen wij altijd in het zwart, voor het beste resultaat. Wanneer wij dit in het geel of het rood zouden doen, valt de tekst namelijk eerder weg. Nog een manier waarop wij met onze ervaring als drukkerij u kunnen behoeden van het maken van slechte beslissingen.