Kleding bedrukken komt heel veel voor. Denk maar eens aan een feest van vrijgezellen of een sportteam. Het laten bedrukken van kleding is dan ook echt geen enorme uitgave meer omdat de technieken ten opzichte van 10 jaar geleden flink zijn verbeterd. Daarbij zijn kwaliteit, omvang en kleurgebruik en druktechniek van belangrijkste invloed.

Textiel bedrukken Amsterdam kan op promotioneel gebied uw leverancier zijn. Zij werken namelijk samen met verschillende groothandels die meer dan 50 bekende merken vertegenwoordigen. Zowel voor kleine als grote bestellingen kan Merchandisingconepts dus ingeschakeld worden. Textiel bedrukken Amsterdam kan verschillende soorten kleding bedrukken. Zo bieden zij promotioneel textiel, sportkleding, bedrijfskleding, relatiegeschenken, premiums en private label.

Het bedrukken van promotioneel textiel

Bij promotioneel textiel kan worden gedacht aan kleding met logo’s en afbeeldingen ter promotie van een bedrijf of evenement. Hierbij wordt een passende offerte gemaakt.

Het bedrukken van sportkleding

Door samenwerking met het bekende merk Macron kan er voor verschillende sporten kleding geleverd worden. Macron is onder andere bekend van de voetbalshirts van AZ Alkmaar. Het zijn dan ook voornamelijk de sporten voetbal, rugby, handbal en volleybal waar een compleet assortiment voor geleverd kan worden. Naast de echte sportkleding worden kunnen ook de ballen, tassen, jacks en trainingspakken in samenwerking met Macron worden bedrukt.

Ook is het bedrukken van textiel in Amsterdam mogelijk voor wielerkleding. Dit is in samenwerking met het sportmerk Nimblewear. Door de tussenverkoop uit te schakelen kan de beste prijs-kwaliteit gegarandeerd worden.

Borduren

Een (mooier) alternatief voor het laten bedrukken van textiel is het borduren van logo’s op kleding. Perfect voor een klasse uitstraling en ook voor grote partijen tegen prima tarieven mogelijk.