Stel, je bent net heerlijk op vakantie naar een mooi land geweest en je hebt allerlei mooie foto’s van de natuur en de omgeving. Je hebt bijvoorbeeld een mooie foto gemaakt van de Grand Canyon, de Eiffeltoren, of misschien wel het beekje in de buurt. Wanneer het mooie foto’s zijn geworden is het toch zonde om hier niets mee te doen? Het is toch super leuk om deze foto’s een  mooie plek in je huis te geven? Veel mensen zullen dan direct denken aan het ophangen van fotolijstjes of misschien wel een foto op canvas. Toch is er nog iets wat, ik persoonlijk, nog veel mooier vind: een foto op plexiglas.

Foto op plexiglas voor echt scherpe foto’s

Wanneer je graag een echt scherpe foto aan de muur wilt hangen is plexiglas de beste optie. Een foto op canvas of een foto op aluminium is lang niet zo scherp als een foto op plexiglas. Dit komt omdat de foto op de achterkant van het materiaal wordt geprint. Op deze manier komt het glas voor de foto. Doordat de structuur van de glasplaat niet zichtbaar is en glans heeft, wordt de foto op plexiglas super scherp. Ook komen de kleuren super mooi uit. De print is kleurvast en hierdoor heb jij jarenlang plezier van de foto op plexiglas. En iedere keer weer als je naar de foto kijkt lijkt het net alsof je er weer eventjes bent.

Foto op plexiglas als cadeau

Een foto op plexiglas is ook erg leuk als persoonlijk cadeau. Laat een foto van het gezin bijvoorbeeld printen op plexiglas en geef deze aan je man, vriend of bijvoorbeeld moeder. Dit is hartstikke leuk om te geven en super speciaal om te krijgen.