Folders zijn een leuke manier van promotie. Folders kunnen worden bezorgd in de brievenbus, maar ook worden uitgedeeld in de stad of zelfs op beurzen. Op deze manier kan je meer klanten binnen halen of bijvoorbeeld meer bekendheid voor jouw merk, product en/of dienst genereren. Het is hierbij belangrijk dat je de folders laat drukken bij een goede drukkerij. Iets wat op dit moment heel erg in opkomst is, zijn de online drukkerijen. Hierdoor is het mogelijk om online de folders te bestellen en te laten drukken.

Voordelen folders drukken

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun folders of ander drukwerk te laten drukken bij online drukkerijen. Dit heeft vooral te maken met het stukje gemak dat komt kijken bij de online drukkers. Je hoeft nu namelijk niet meer naar de drukker toe, je kan de folders nu vanuit jouw computer (thuis of op het werk) ontwerpen en bestellen. Op deze manier kan er behoorlijk wat tijd worden bespaard dan wanneer je telkens weer naar de drukker heen moet.

Vaak zijn folders drukken bij de online drukker ook nog eens een stuk goedkoper. Dit komt omdat de online drukkerijen vaak bestellingen verzamelen, waarna ze deze snel en eenvoudig allemaal tegelijk kunnen drukken. Het is ook erg simpel om online folders te laten drukken. Vaak zijn er maar enkele stappen welke moeten worden doorlopen, waarbij je het ontwerp erg simpel kunt uploaden.