Erg veel mensen hebben een gedrukte foto op canvas in hun huis hangen. Hoe cool om daar je eigen foto op canvas te hebben hangen. Met een foto die je exclusief hiervoor hebt laten fabriceren. Misschien is het wel een foto die je vroeger zelf eens hebt geschoten en vele mooie herinneringen bij je terughaalt dat je hem in grotere formaat wilt hebben. Webshop Gozi heeft de handigste programmaatje op internet om je eigen foto op canvas te maken. Kies je eigen kleuren en voorkeuren.

Een tuinposter, de creatiefste versiering aan de wand in de achtertuin. Veel mensen zoeken naar een poster in de tuin. Als decoratie. Tegen de muur van het terras bijvoorbeeld. Of als decoratie, ter opfleuring van die kale wand waar je al een poos iets voor aan het zoeken was. Een klimop? Dat is uiteraard ook een van de opties. Maar een tuinposter is veel creatiever en in ieder geval ook veel gemakkelijker in het onderhoud.

De vlieger erg hoog in de , het vliegertouw helemaal strak, heel eventjes inhalen en daarna weer laten vieren, waardoor de zwevende vlieger verder gaan kan. Nog hoger. In het zand, op het speelveld of in de wei. De vlieger die danst op de windvlagen. Het heeft iets magisch. Het gevoel dat je het liefst die mooie vlieger zou willen zijn. Hoeveel kinderen en ouderen genieten niet intens van die beleving! Ontwerp jouw eigen vlieger. Gozi maakt die beleving nog veel bijzonderder. Want drukkerij Gozi creeer je je unieke vlieger. Een vlieger met daarop jouw foto of afbeelding. Van een unieke versie als cadeau voor een speciaal persoon tot 100 of misschien wel 1000 vliegers als zakelijk geschenk.

Speelkaarten zijn zeer goed als persoonlijk relatiegeschenk; een klein geschenk dat zonder twijfel voor veel vreugde zorgt. Als weggevertje bij een open dag of het jubileum, in de stijl van het bedrijf; als kado voor de personen van een partij; maar ook in de persoonlijke thuissfeer, in een mini hoeveelheid: een stok kaarten voor oma en opa, met een speciale foto van het gezin. Hoe leuk is dat!

Wil je graag als buitenschoolse opvang trendsetter voor de dag komen, maak dan jouw eigen kwartet spel. Met afbeeldingen die speciaal zijn of waarover de kinderen bij thuiskomst over vertellen. Een kwartet spel is ook een superleuk kado voor bedrijven, ter ere van een openhuis. Je vertoont je organisatie of medewerkers op een bijzonder aanspreekbare manier. En wees er maar zeker van dat het kwartetspel in huis wordt gespeeld!

bij Gozi creeer je zeer makkelijk je persoonlijke memory. Met bijzondere foto’s van het hele gezin of van die heerlijke vakantie. Dat geeft nog veel meer spelplezier. De slappe lach als de kleintjes de foto van onze grappige grootmoeder omslaat. En mocht jouw hersenspinsel dan misschien niet meer zo krachtig werken als dat van je kinderen of klein kids, je eigen memory spel zorgt er voor dat de bijzondere herinnering in ieder geval wel blijft.

Jouw persoonlijke button maken? Dat is zeker weten geen probleem vandaag. Bij webshop Gozi heb je in enkele minuten je persoonlijke button ontworpen. Daarbij nemen wij je per stap mee in het maakproces. Van het uitkiezen van de afbeelding tot en met het verfijnen op maat ervan, in elke gewenstevorm en kleur. En wil jij jouw design tussendoor bewaren? Totaal geen probleem bij copyshop Gozi. Dan ga je op een andere dag gewoon verder.