Een kalender drukken kun je zoals eerder al genoemd laten doen bij een online drukkerij. Vanuit je luie stoel kun door het doorlopen van een aantal duidelijke stappen kalenders bestellen. Het is zeer eenvoudig om het ontwerp van een kalender te uploaden. Dit ontwerp kan voor elke maand hetzelfde zijn, maar kan ook per maand verschillen. Er zijn een aantal opties waaruit standaard gekozen moet worden, bijvoorbeeld wel soort kalender (dag, maand, jaar), het formaat, het papiersoort en de aanhechting. Vervolgens moet de bestelling daadwerkelijk geplaatst worden en moet er gekozen worden voor de gewenste betaalmethode. De levertijd zal ongeveer een werkweek bepalen.

Wees creatief en maak een eigen ontworpen kalender

Iedereen maakt wel gebruik van kalenders, meestal wordt er gebruik gemaakt van kalenders die te verkrijgen zijn bij de boekenwinkel. Maar wees ook eens creatief en maak een eigen ontworpen kalender. Zoals ook hierboven geschetst is het eenvoudig om een kalender te laten drukken. Er zijn veel online drukkerijen te vinden waarbij je niet alleen maar terecht kunt voor zakelijke drukwerken, maar ook voor persoonlijke drukwerken zoals het laten drukken van placemats, ansichtkaarten of in dit geval een kalender. Het kan bijvoorbeeld leuk zijn om voor elke maand een eigen afbeelding te schieten. Dit kan kunnen foto’s zijn van vrienden en familie, maar dit kunnen ook seizoensgebonden afbeelding zijn.

Wees creatief en maak een eigen kwalitatieve kalender! Er zijn veel drukkerijen waar het mogelijk is om een kalender te laten drukken. Een aantal eenvoudige opties doorlopen en bestellen maar. De kalender ligt binnen 5 werkdagen op uw deurmat.