Met “The Bokys of Haukyng and Huntyng; and also of coot-armuris” in 1486, zette de kleurendruk haar eerste stappen in Europa. Nu zijn we meer van vijfhonderd jaar verder. En allerlei nieuwe procede’s en technieken elkaar keer op keer opgevolgd in een mooie ontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in alle huidige druktechnieken: hoogdruk, offset, diepdruk, doordruk en digitaal printen. Wij bieden u graag onze service aan. En die laat zich het beste samenvatten in een spoedige bezorging, persoonlijke dienstbaarheid en realistische prijzen. 

Persoonlijke service

We zijn gevestigd in Enschede en leveren door het hele land en over de grenzen heen. Als u bij ons een bestelling plaatst, krijgt u direct een vast contactpersoon. Met hem of haar kunt u vanaf de eerste offerte tot de aflevering van uw drukwerk met al uw wensen, vragen en opmerkingen terecht. Onze organisatie en bedrijfscultuur is transparant en klantgericht. Wij hebben iedere dag maar één doel: uw drukwerk perfect afleveren. Zodat u tevreden bent en wij dat vervolgens ook kunnen zijn.

Allround op het gebied van drukwerk

Wat voor drukwerk u ook nodig heeft, u slaagt bij drukhetnu.nl. Zo drukken we bijvoorbeeld kerstkaarten en alle andere mogelijke kaarten voor geliefden, familie en vrienden. Maar ook divers zakelijk drukwerk als briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Heeft u voor een evenement folders, flyers en posters nodig? Ook die kunnen wij u leveren. Misschien wilt u uw eerste boek eindelijk laten drukken? Die dierbare foto’s op canvas zetten? Of heeft u nieuwe menukaarten nodig voor uw café of restaurant? We zouden oneindig door kunnen gaan… U bedenkt het, wij drukken het, dat is ons motto!

Snel online offerte aanvragen

U kunt uw ontwerp via onze website bij ons aanleveren. Dag en nacht, wanneer het u uitkomt. U wordt stap voor stap begeleid. Heeft u toch nog vragen of aanvullende informatie nodig? Wij zijn op veel manieren voor u bereikbaar. U kunt een afspraak maken en langskomen, bellen, mailen of nu direct online chatten. En voor onze laatste nieuwtjes en aanbiedingen kunt u ons volgen op facebook en twitter. Wij hopen u snel als klant te mogen verwelkomen!