We weten zeker dat u het regelmatig doet: uw bedrijfsnaam opzoeken in Google. Dat is echter geen echte effectieve manier om te meten of u goed zichtbaar bent op internet. Een potentiële klant zal namelijk niet snel op uw naam zoeken, maar op een product of dienst dat u aanbiedt. De kans is groot dat uw concurrenten op deze zoektermen hoger gerangschikt staan bij Google dan uw organisatie. Onze online marketing training u kan dit voor u oplossen.

Het is tegenwoordig van levensbelang voor een organisatie om zo hoog mogelijk in de zogenaamde Google rankings te komen. Onderzoek wijst namelijk uit dat zoekers op internet vaak niet verder kijken dan de bovenste vijf of zes zoekresultaten. Staat uw organisatie daar niet tussen, dan is de kans groot dat een concurrent met een klant aan de haal gaat. Volg daarom onze online marketing opleiding, zodat u binnen de kortste keren op de eerste plaats staat.

De voordelen van onze online marketing cursus

Onze online marketing training zorgt ervoor dat u niet langer hoeft te vertrouwen op dure externe marketeers. Tijdens de online marketing opleiding leert u namelijk uw eigen online strategie te bepalen.

Eigenlijk is dat heel logisch, denk er maar eens over na. Er is niemand die uw organisatie beter kent dan uzelf. Bovendien bent u als ondernemer gewend om zelf de touwtjes in handen te hebben. Waarom heeft u dat op internet dan niet, terwijl daar enorme hoeveelheden potentiële klanten rondzwerven? Neem met onze online marketing cursus dus zelf het heft in handen en beslis wat goed voor u is.

De online marketing training – die ook op vele andere plekken aangeboden wordt – duurt slechts zes maanden. Nadien kunt u geheel zelf een eigen online strategie bedenken en uitvoeren. Zo zorgt de online marketing opleiding er dus eigenlijk voor dat u zelf een online marketeer wordt. Klinkt dit u als muziek in de oren? Schrijf u dan snel in voor onze opleiding en troef uw concurrenten op digitaal gebied af!