Het internet en de social media zijn niet meer weg te denken uit onze leefomgeving. Daarbij zijn ze niet alleen van belang om in contact te kunnen blijven met vrienden, verenigingen of collega’s. Het zijn namelijk ook goede instrumenten om uw bedrijf mee te profileren. En dat is sneller te leren dan u denkt. Het enige wat u nodig heeft is onze online marketing training. Dan kunt u binnen zes maanden uw concurrentie verslaan op internet.

Niets is vervelender dan uw eigen producten of diensten zoeken op Google en merken dat u lager gerangschikt staat dan uw belangrijkste concurrent. Het is namelijk algemeen bekend dat consumenten het beste gevoel hebben bij de hoogst gerangschikte zoekresultaten. Met onze online marketing opleiding leert u in een half jaar tijd hoe u die concurrent kunt aftroeven.

Daarmee staat een ding vast: onze online marketing cursus levert al snel meer geld op dan hij kost. Door beter zichtbaar te worden op internet weet u namelijk zeker dat uw naamsbekendheid groter wordt en dat meer mensen uw producten of diensten zullen willen afnemen. Onze unieke online marketing training is dus een beloning voor uw organisatie

De thema’s van de online marketing cursus

Nu is de wereld van online marketing misschien nog een totaal onbekende voor u. Dan vraagt u zich vast af hoe u deze in een half jaar tijd kunt ontdekken. Bij onze online marketing opleiding is dat heel simpel: door gestructureerd de belangrijkste thema’s te behandelen en door veel persoonlijke aandacht te schenken aan de deelnemers. Daarmee is onze opleiding uniek in Nederland: u krijgt namelijk een persoonlijke coach die u niet helpt om algemene stof te beheersen, maar om deze marketing technieken specifiek voor uw organisatie in te zetten.

Onze online marketing opleiding is natuurlijk ook in andere Nederlandse steden te volgen. Dat is namelijk het mooie aan ons concept: u hoeft niet naar ons toe te komen, wij komen altijd bij u in de buurt. Wilt u meedoen aan onze online marketing training?